VILLE IKKE DRA: Kristen Bell ble angrepet av en sint bie - som nektet å flytte på seg fra benet hennes, skriver InfaDaily. Foto: Stella Pictures
VILLE IKKE DRA: Kristen Bell ble angrepet av en sint bie - som nektet å flytte på seg fra benet hennes, skriver InfaDaily. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Her blir hun angrepet av en illsint bie

- Dette må ha vært ganske pinlig...

Publisert
SEHER.NO: Kristen Bell (29) var vertinne for showet «Dress For Success» i New York City, da hun ble angrepet av en sinna bie.

«Dress For Success» er en veldedighetsorganisasjon som hjelper fattige og trengende kvinner med å finne arbeid. Kristen Bell var vertinne - sammen med stylisten Robert Verdi - for å gi en heldig vinner nesten 30 000 kroner å shoppe for.

Flere hundre mennesker hadde møtt opp på showet, i håp om å bli den heldige vinneren. Det må være veldig pinlig å stå foran hundrevis av mennesker og plutselig bli angrepet av en sint bie - som i tillegg nektet å flytter på seg, skriver InfaDaily.

«Forgetting Sarah Marshall»-stjernen er både vegetarianer og en kjær dyrevenn. Så isteden for å mose bien, prøvde hun å fjerne den fra benet med noen papirer.

Det kan godt tenkes at Bell har «søtt blod» for dette er ikke første gangen hun blir angrepet av en bie. Nyttårsaften 2009 måtte hun til sykehuset etter en bie hadde forvillet seg inn i øret hennes.

- Det var helt sykt vondt! Jeg gråt som et lite barn, sier Kristen om hendelsen på «The Lettermanshow».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke en gang Kristen Bell er perfektVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer