Her blir han tatt på fersken

- Du vil ikke ende opp som Mel Gibson.

STOPPET AV POLITIET: Dennis Quaid var tydelig beruset da politiet stoppet ved siden av bilen hans natt til torsdag, ifølge TMZ.  Heldigvis for filmstjernen slapp han unna med en advarsel. Foto: All Over Press
STOPPET AV POLITIET: Dennis Quaid var tydelig beruset da politiet stoppet ved siden av bilen hans natt til torsdag, ifølge TMZ. Heldigvis for filmstjernen slapp han unna med en advarsel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Dennis Quaid - kjent fra blant annet "Min mikropartner" - kan takke et par vennlige politimenn for at han ikke ble den siste filmstjernen som har blitt arrestert for fyllekjøring i Los Angeles.

En tydelig beruset Quaid satt ifølge nettstedet TMZ.com klar til å kjøre seg og kona Kimberly vekk fra Hollywood-restauranten Philippe natt til torsdag, da en politibil plutselig stilte seg opp ved siden av hans bil.
 
- Kom ut av bilen, Dennis, ikke gjør ting verre enn de er, var beskjeden skuespilleren fikk fra politimennene, med en stor gruppe paparazzi-fotografer som øyenvitner, ifølge Splash News.

- Jeg skulle ikke kjøre noen steder. Jeg skulle bare parkere her, svarte skuespilleren, uten at politiet så ut til å tro ham.

Til slutt fikk Quaid likevel lov til å gå inn i restauranten for å ringe etter en taxi, uten å bli arrestert.

Da han sammen med kona kom ut igjen for å sette seg i drosjen, ble han møtt med flere spøkefulle kommentarer fra fotografene.

- Du vil ikke ende opp som Mel Gibson, ropte en av dem til Quaid, noe filmstjernen tok med et smil.

Sommeren 2006 skapte "Braveheart"-stjernen stor skandale, da han kom med flere rasistiske kommentarer om jøder etter å ha blitt arrestert for fyllekjøring i nærheten av sitt hjem i Malibu.

LES OGSÅ: "The Hills"-stjerne arrestert for fyllekjøring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer