Her blir han spurt om Miley-ryktene

«Twilight»-kjekkasen Kellan Lutz forårsaket kaos da han kom tilbake til USA etter flyturen med Miley Cyrus. Se hva han svarte!

Publisert
Sist oppdatert
SINGEL: Miley Cyrus er for tiden en av de mest ettertraktete single kjendiskvinnene i Hollywood. Foto: Splash News/ All Over Press
SINGEL: Miley Cyrus er for tiden en av de mest ettertraktete single kjendiskvinnene i Hollywood. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Ryktene om et gryende forhold mellom popstjernen Miley Cyrus (21) og skuespilleren Kellan Lutz (28) begynte for alvor å svirre etter at de to onsdag reiste med samme privatfly til Miami.

Torsdag kveld kom Kellan - som er best kjent for sin rolle som Emmet Cullen i vampyr-trilogien «Twilight» - alene tilbake til LAX-flyplassen i Los Angeles.

Der ble han møtt av et stort kobbel med paparazzifotografer, som stimlet rundt Hollywood-stjernen.

- Er alt dette fordi jeg delte fly med Miley Cyrus? spurte han med et smil.

Da han ble spurt om han er i et forhold med den tidligere «Hannah Montana» valgte han å svare på denne måten:

- Jeg har ikke tid til forhold for øyeblikket, fordi jeg er så fokusert på arbeidet mitt.Kellan Lutz er for tiden aktuell i den kommende storfilmen «The Legend of Hercules», hvor han spiller hovedrollen som en kriger  med samme navn.

Miley Cyrus har foreløpig ikke kommentert kjærlighetsryktene. Hun har vært singel siden september, da hun avbrøt forlovelsen med «Hunger Games»-stjernen Liam Hemsworth (23).

LES OGSÅ: Disse bildene får ryktene til å svirre.
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer