FAVORITT-STEMPEL: - Jeg kjenner jo presset her plutselig, utbryter Tommy Fredvang når Seher.no konfronterer ham med favorittstempelet i høstens "X Factor". Foto: Anders Myhren/Seher.no
FAVORITT-STEMPEL: - Jeg kjenner jo presset her plutselig, utbryter Tommy Fredvang når Seher.no konfronterer ham med favorittstempelet i høstens "X Factor". Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Her blir han satt helt ut av spill

X Factor-finalisten kan nesten ikke tro det han hører.

Se videointervjuet med Tommy Fredvang nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag er det klart for den første finalerunden av "X Factor" på TV 2. Onsdag ble det klart hvilke 12 som er klare for finale, og skal man tro spillselskapet Centrebet, er det Stavanger-kjekkasen Tommy Fredvang (27) som er den store favoritten.

Seher.no møter finaledeltagerne i TV 2-huset på Karl Johan i Oslo dagen før den store dagen. Og Tommy Fredvang selv hadde ingen anelse om at han er favoritt til å kunne smykke seg med tittelen som "X Factor"-vinner i desember.

- Hva? Er jeg det? Det er jo helt sykt da. Det er jo nydelig. Godstemning! Er det sant? Jeg kjenner jo presset her plutselig, utbryter han når Seher.no konfronterer ham med odds-settingen.

Hvem tror du ryker ut av fredagens "X Factor"? Ta avstemmingen til høyre!

Tre ganger innsatsen er hva man sitter igjen med dersom man tipper at det er Tommy som stikker av med seieren i den beintøffe konkurransen. Rett bak følger Pernille Svensen Øiestad (17), som gir fire ganger innsatsen hvis hun skulle gå hele veien.

- Det holder ikke bare med en god sangstemme for å gå videre, men man må trives på scenen og man må ha et glimt i øyet. Det har Tommy. Han har musikkerfaring, han er pen å se på og han kan definitivt synge. Han blir lett jentenes favoritt i denne konkurransen spår vi, sier Frank Hansen i Centrebet.

Akkurat dét får den talentfulle Stavanger-gutten til å bli bittelitt paff.

- Det er selvfølgelig fantastisk at folk tror på meg, det hjelper meg i å tro på meg selv - noe som kan være utfordrende når man står blant så mange sinnssykt flinke folk. Selv klarer jeg ikke sette fingeren på hvem som skal ryke på fredag, jeg har ikke snøring. Men det er som sagt veldig fint at noen tror på deg, sier han til Seher.no.

- Er det ikke litt farlig å være favoritt i en slik konkurranse?

- Med så mange personligheter, tror jeg uansett at det faktumet at noen setter en odds på deg, det blir som en musikkanmeldelse - nemlig én persons mening. Jeg kan ikke gjøre så mye annet enn og prøve å være meg selv, og håpe at det går i god jord hos folk der ute.

Til Seher.no forteller "X Factor"-favoritten at pågangen har vært stor fra venner - og ikke minst fansen etter at det ble klart at han er én av finalistene i det som er TV 2s største underholdningssatsing noensinne.

- Jeg har ikke vært så mye ute og gått på gata, jeg prøver å unngå det - det er nesten så jeg blir litt folkesky av hele opplegget. Men jeg har fått sinnssykt mye støtte fra venner og veldig mye støtte på Facebook. Det betyr jo alt for meg, at folk tar seg tid til å sende en melding og virkelig står bak meg i det jeg gjør. Det varmer, medgir 27-åringen, som gjerne skulle hatt litt mer tid å "rutte" med.

- Jeg klarer ikke svare alle. Jeg har forsøkt å sende ut fellesmeldinger, men jeg får ikke tid til så mye mer, da får jeg jo ikke drevet med musikken. Men det har vært fantastisk, det har det vært.
- Og hvordan har pågangen vært fra damene?

- Det har blitt noen snåle meldinger. Men bare saklige og koselige, smiler Tommy Fredvang, kanskje den største "X Factor"-favoritten, til Seher.no.

Her er Centrebets odds-setting før den første finalerunden i årets "X Factor":

3,00 Tommy Fredvang
4,00 Pernille Svensen Øiestad
6,00 Chand Torsvik
8,00 Gabrielle Laithaug
8,00 Shackles
10,00 Rikke Lie
21,00 Mari Lorentzen
21,00 No Name - No Fame
21,00 Stine Terese Tiker Julseth
26,00 Lise Mæland
26,00 Reaching Horizons
34,00 The Johnsen Sisters

"X Factor"-finalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00.

Har du et tips om deltakerne eller andre kjendistips? Tips oss her,
eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Får hat-sms fra illsinte TV-seere
 
Se videointervjuet med Tommy Fredvang her:

[obj:media:8076]Her er "X Factor"-finalistene:

VIDERE 1: Stine Terese Tinker Julseth fra Stavanger. Foto: TV 2
VIDERE 2: The Johnsen Sisters, med Lisa Tverrå Johnsen og Julie Tverrå Johnsen, fra Mosjøen. Foto: TV 2
VIDERE 3: Shackles, med Charlotte Kjær fra Tønsberg, Lwam Feshatzion fra Oslo, Malin Winther fra Sandnes og Inger Lise Hope fra Stavanger. Foto: TV 2
VIDERE 4: Tommy Fredvang fra Stavanger. Foto: TV 2
VIDERE 5: Pernille Svensen Øiestad fra Nøtterøy. Foto: TV 2
VIDERE 6: No Name - No Fame, med Kristian Kristensen, Inge Bremnes, Truls Stoltenberg og Martin Kjær Killie, fra Harstad. Foto: TV 2
VIDERE 7: Rikke Lie fra Ålesund. Foto: TV 2
VIDERE 8: Reaching Horizons, med Anders Ringdal Strøm og Per Fredrik Åsly, fra Sandefjord. Foto: TV 2
VIDERE 9: Chand Torsvik fra Namsos. Foto: TV 2
VIDERE 10: Mari Lorentzen fra Tvedestrand. Foto: TV 2
VIDERE 11: Lise Mæland fra Sandefjord. Foto: TV 2
VIDERE 12: Gabrielle Leithaug fra Bergen. Foto: TV 2
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.