HVA SKJEDDE?!? En dame sklir og drar nesten med seg Seher.nos kameramann i fallet. Det får Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud til å sperre øynene opp. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HVA SKJEDDE?!? En dame sklir og drar nesten med seg Seher.nos kameramann i fallet. Det får Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud til å sperre øynene opp. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Her blir han satt helt ut av spill

Det ble drama i bakgrunnen midt i Seher.nos intervju med Anders Jacobsen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsruds reaksjon på dramaet nederst i saken!

SEHER.NO: Sammen med musiker Atle Pettersen var det den tidligere hoppstjernen Anders Jacobsen som under lørdagens premiere av «Skal vi danse» ble belønnet med flest poeng av «firerbanden» i dommerpanelet.

Jacobsen og dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud fikk 34 poeng for det de presterte på parketten, og det gir de to et meget godt utgangspunkt før første deltager ryker ut av programmet kommende helg.

Verre var det imidlertid da Anders og Elena rett etter sending ble intervjuet av Seher.no.

- Nei, jeg har ikke slitt med skader, det har jeg ikke. Det er viktig å varme opp, da får man ikke strekk da vet du. Det kan du si til de andre deltagerne, sier Anders Jacobsen i intervjuet du ser nederst i saken.

Få sekunder senere er det en middelaldrende kvinne som sklir og faller på dramatisk vis rett foran dem. Med seg i fallet tar hun - nesten - Seher.nos kameramann, som må konsentrere seg kraftig for å holde kameraet på rett kjøl. Anders Jacobsens umiddelbare reaksjon på dramaet er verdt en titt.


- Det gikk bra, utbryter Jacobsen litt etterpå.

Det hadde han helt rett i. Kvinnen, som i noen sekunder lå rett ut på gulvet, ble til slutt hjulpet på beina og hadde ingen tydelige skader etter fallet - og gikk videre som om ingenting hadde skjedd.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har mindre truse på friidrettsbanen  

Se video med Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud her:[obj:media:9999]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer