Her blir han lurt trill rundt

Den tidligere Se og Hør-sjefen gikk fem på, da han så hva som var i ferd med å skje med huset hans... Se video!

Publisert
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du se flere eksklusive bilder fra Knut Haaviks 70-års feiring.
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du se flere eksklusive bilder fra Knut Haaviks 70-års feiring. Vis mer

SEOGHØR.NO: Se og Hørs tidligere toppsjef Knut Haavik feiret nylig 70 år, og inviterte til kjendisparty på ”Sporten” ved Frognerseteren i Oslo.

Haavik har vært en mester på practical jokes hele livet, og elsker å lure andre. Ingen har noen gang klart å lure ham. Før nå…
 
Et av høydepunktene på festen - som du kan se alle bildene fra i nyeste nummer av Se og Hør - var et videoinnslag der Se og Hør-gründeren ble rundlurt.Et malerteam på vei til et oppdrag på Vinderen i Oslo, i gata der Knut Haavik bor, kjørte ”tilfeldigvis” feil og havnet hos Knut Haavik. Der var det ingen hjemme…

Stillas ble rigget, og malerne satte i gang med arbeidet.

Så var det bare å vente på Knuts sølvgrå Audi…Det hele ble overvåket av fem filmkameraer.
 
- Jeg har jo ventet i 70 år på at noen skulle klare å ta rotta på meg som hevn for mine utallige practical jokes, hyggelig at det var mine eks-kolleger i Se og Hør og Aller Media som sto bak.

- Jeg har jo ansatt alle sammen, og at det var den gjengen som klarte å lure meg, beviser bare at jeg har hatt god teft når jeg ansatte dem, humrer Knut Haavik.

LES OGSÅ: Se hvordan hun så ut før makeoveren
 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer