Her blir han helt på gråten foran dommerne

Følelsene tar overhånd for kjendisstylist Storm Pedersen i «MasterChef Spesial»-finalen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld skal kjedisene Storm Pedersen og Carina Dahl knive mot matblogger Maj-Britt Aagaard i «MasterChef Spesial»-finalen på TV3.

I matkonkurransen har en rekke kjente fjes kokkelert mot erfarne amatørkokker, under det strenge blikket til dommerne Eyvind Hellstrøm, Gregory Paul og Kjartan Skjelde.

Kjedisstylist Storm Pedersen endte på fjerdeplass i «MasterChef» i 2013. Selv om han altså har nådd langt i «MasterChef» før, blir han veldig rørt når Kjartan Skjelde spør ham hvordan det er å være i årets finale.

- Det er egentlig mye større enn jeg hadde trodd. Jeg er veldig glad for å komme videre fra fjerdeplassen i fjor og faktisk få lov til å være med i finalen. Det betyr mye mer for meg enn jeg hadde trodd, sier Storm mens han kjemper mot tårene.

Se Storm Pedersens følelsesutbrudd i klippet øverst i saken!

PÅ GRÅTEN: Storm Pedersen opplever at følelsene strømmer på når han skal fortelle hvor viktig finaleplassen i årets «MasterChef Spesial» er for ham. Foto: TV3
PÅ GRÅTEN: Storm Pedersen opplever at følelsene strømmer på når han skal fortelle hvor viktig finaleplassen i årets «MasterChef Spesial» er for ham. Foto: TV3 Vis mer

Maj-Britt Aagaard og artist Carina Dahl (29) er også begeistret for å få kjempe i «MasterChef Spesial»-finalen. Matbloggeren kaller begge de to kjendisdeltakerne for «sterke konkurrenter», før «Tigerstaden»-profil Carina innrømmer hva finaleplassen betyr for henne.

- Jeg tror ikke folk forstår hvor mye vi kjemper. Det er helt vilt hvor mye dette betyr, forteller hun til dommerne med blanke øyne.

Om det er Storm, Carina eller Maj-Britt Aagaard som stikker av med den gjeve førsteplassen, kan du se i «MasterChef Spesial»-finalen på TV3 torsdag kveld klokken 19.30!

LES OGSÅ: Disse sex-scenene likte hun best

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer