FØRT VEKK: Paparazzi-yrket er trolig et av verdens mest forhatte. Det hjelper ikke at enkelte av dem mangler førerkort i tillegg til allminnelig folkeskikk. Foto: Stella
FØRT VEKK: Paparazzi-yrket er trolig et av verdens mest forhatte. Det hjelper ikke at enkelte av dem mangler førerkort i tillegg til allminnelig folkeskikk. Foto: StellaVis mer

Her blir fotografen arrestert

Uten førerkort braste paparazzien rett inn i Nicole Richies bil bakfra...

SEHER.NO: Som Seher.no meldte tirsdag ble Nicole Richie (28) denne uken offer for en overivrig paparazzi-fotograf uten sertifikat.

Det var like før klokken 14 mandag lokal tid i Beverly Hills at fotografen smalt inn i den berømte tv-stjernen og kjendisdatterens bil bakfra, og sendte henne til et flere time langt sykehusopphold med smerter.

Ifølge People.com fikk Nicole besøk av sin mamma - Lionel Richies ekskone Brenda Richie - på Cedars-Sinai medisinske senter, før hun etter flere timer fikk lov til å reise hjem.

Føreren av bilen som krasjet inn i Richie bakfra ble arrestert umiddelbart etter ulykken, men skal nå være løslatt mot en kausjon på 7000 kroner.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Skuespiller slo, sparket og truet paparazzi