Her blir «Farmen»-Daria fridd til

Lykkelige Daria sa ja i solnedgangen med Se og Hør tilstede.

SEOGHØR.NO: «Helt til slutt vil jeg spørre deg om du vil gifte deg med meg en gang i framtiden? Vi kan jo begynne med å forlove oss når du kommer hjem. Elsker deg».

Slik avslutter André Karlsson (30) brevet som kjæresten Daria Druzd (30) mottar i tirsdagens «Farmen» på TV 2. Like etterpå tok André mot til seg, og fridde på skikkelig vis da paret ferierte på solfylte Gran Canaria.

KAN VINNE: Daria Druzd har «overlevd» seks uker på «Farmen», og er en av dem som kan vinne realityprogrammet.
KAN VINNE: Daria Druzd har «overlevd» seks uker på «Farmen», og er en av dem som kan vinne realityprogrammet. Vis mer

– Jeg hadde ikke forventet at noe sånt skulle stå i brevet. Det var utrolig hyggelig, men samtidig veldig tøft. Jeg fikk jo ikke gjort noe med det siden jeg var på gården, sier lykkelige Daria Druzd til Se og Hør.

Like etter å ha kommet hjem dro paret på en romantisk frierferd til sydligere strøk. Der satte André seg ned på kne og fridde i solnedgangen. Og svaret, det kommer kontant.

– Ja, det vil jeg, utbryter lykkelige Daria.

FRIERI I BLADET: I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om «Farmen»-frieriet, blant mye annet.  Foto: Fasksimile Se og Hør
FRIERI I BLADET: I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om «Farmen»-frieriet, blant mye annet. Foto: Fasksimile Se og Hør Vis mer

Til Se og Hør avslører André, som til daglig jobber som fengselsbetjent, at han lenge har planlagt å fri til sin kjære, men at «Farmen» stakk kjepper i hjulene for hans opprinnelige plan.

- Opprinnelig skulle jeg gå ned på kne i forbindelse med en bankett vi skulle på den dagen hun fylte 30 år. Men da var hun på «Farmen», så jeg måtte nøye meg med å skrive et brev til henne, forteller han ivrig.

I Se og Hør, som er i salg fra tirsdag av, kan du se bildene og lese alt om det ferske frieriet!

LES OGSÅ: Slik forklarer han presse-nekten