KLINTE TIL: Det er halvannet år siden Bella Hadid og The Weeknd avsluttet forholdet sitt. Nå kan alt se ut til at de har funnet tilbake til hverandre. Her avbildet sammen under en privatfest i Cannes torsdag kveld. Foto: NTB scanpix
KLINTE TIL: Det er halvannet år siden Bella Hadid og The Weeknd avsluttet forholdet sitt. Nå kan alt se ut til at de har funnet tilbake til hverandre. Her avbildet sammen under en privatfest i Cannes torsdag kveld. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bella Hadid og The Weeknd:

Her blir eks-paret tatt på fersken

De to stjernene klarer ikke lenger å skjule sine varme følelser for hverandre.

Publisert

(Se og Hør): Supermodellen Bella Hadid (21) og artisten Abel Tesfaye, bedre kjent som The Weend (28), var i et halvannet år langt forhold før de i november 2016 gikk hver til sitt.

Kort tid senere ble «Starboy»-sangeren sammen med sangstjernen Selena Gomez (25), men forholdet varte kun i ni måneder før hun fant tilbake til eks-kjæresten Justin Bieber (24).

Den siste tiden har det virket som om også The Weeknd har funnet tilbake til sin tidligere flamme, men inntil nå har det kun vært basert på rykter.

Torsdag kveld, da begge deltok på en privatfest arrangert i forbindelse med filmfestivalen i Cannes, klarte de imidlertid ikke lenger å skjule følelsene sine.

Bella og The Weeknd ble avbildet flere ganger mens de kysset på festen, og ifølge øyenvitner skal eks-paret ha vært helt oppslukt av hverandre hele kvelden.

Saken fortsetter nedenfor.

De ble også avbildet da de forlot nattklubben sammen.

- De er på et bra sted nå. Bella elsker å henge med Abel og de har det veldig gøy sammen. Hun er veldig positiv til deres fremtidige forhold, sier en kilde til E! News.

Saken fortsetter nedenfor.

DRO HJEM SAMMEN: Supermodellen Bella Hadid og artisten The Weeknd forlot nattklubben i Cannes sammen like etter at de ble observert i het omfavnelse sammen. Foto: NTB scanpix
DRO HJEM SAMMEN: Supermodellen Bella Hadid og artisten The Weeknd forlot nattklubben i Cannes sammen like etter at de ble observert i het omfavnelse sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Klinte til på musikkfestival

Romanseryktene rundt Bella og The Weeknd blusset opp igjen etter at de skal ha blitt observert sammen på musikkfestivalen Coachella forrige måned.

Også da skal de ha kysset og flørtet vilt med hverandre.

«The Weeknd og Bella Hadid ble sett kyssende på en etterfest under første helg av Coachella-festivalen», skrev E! News, som videre hevdet å ha snakket med flere ulike kilder som angivelig hadde sett eksene sammen.

En annen kilde påstod at duoen gjenopptok kontakten for et par måneder siden, men at de hadde sin første offentlige «reunion» sammen under festivalen.

- Bella mistet aldri følelsene for Abel, og har håpet på at de skulle finne tilbake til hverandre igjen, uttalte kilden til nettstedet.

Åpnet seg om bruddet

Det skal ha vært deres travle tidsplaner som skal ha vært årsaken til bruddet mellom Bella og The Weeknd.

- Timeplanene deres har vært for vanskelige å koordinere og han har fokus på å fullføre og promotere sitt nye album. De er fortsatt glad i hverandre og vil forbli venner, sa en kilde til People.

I februar i fjor snakket Bella Hadid om bruddet for første gang i et intervju med Teen Vogue.

- Det var mitt første brudd.. Og så offentlig. Som en utenforstående mener man kanskje at jeg taklet det bra, men det er alltid i hjertet ditt og du kommer alltid til å føle det tungt. Det kommer til å være vanskelig en stund, sa modellen ifølge Contact Music.

- Kjærlighet gjør vondt, men man må komme seg gjennom det. Jeg kommer alltid til å respektere og elske ham. Noen ganger vil det være trist eller ha lyst til å håndtere det anderledes, men på slutten av dagen vil man vel aldri brenne en bro man har kjempet for å bygge, fortsatte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt for noen uker siden. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

Artisten og Victoria's Secret-modellen ble sammen i april 2015, og de skal ha falt pladask for hverandre.

- Jeg kontaktet henne fordi jeg ønsket at hun skulle bli avbildet til albumcoveret mitt. Motivet mitt var rett og slett å jobbe med henne, avslørte The Weend til bladet Rolling Stones i 2016, ifølge US Weekly.

- Det hele skjedde veldig naturlig. Forholdet ble nesten levert i fanget mitt, sa han.

LES OGSÅ: - Vi er blitt mer enn bare venner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer