Justin Bieber og Selena Gomez:

Her blir eks-paret avslørt i familiebryllup

Bieber hadde på-og-av-kjæresten som date i farens bryllup.

PÅ FERIE SAMMEN: Justin Bieber tok med seg Selena Gomez til Jamaica da faren hans skulle gifte seg mandag denne uken. Her er de avbildet sammen dagen etter. Foto: Splash News/ NTB scanpix
PÅ FERIE SAMMEN: Justin Bieber tok med seg Selena Gomez til Jamaica da faren hans skulle gifte seg mandag denne uken. Her er de avbildet sammen dagen etter. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Etter at Selena Gomez (25) og The Weeknd (28) gjorde det slutt i høst, har romanseryktene svirret for fullt rundt henne og ekskjæresten Justin Bieber (23).

De to er blitt observert sammen ved flere anledninger, og amerikansk kjendispresse har nærmest konkludert med at duoen er kjærester igjen.

Selv om det er blitt spekulert mye i Selena og Justins gjenopplivede romanse, har de to popstjernene fortsatt til gode å bekrefte offentlig at de er sammen igjen.

Denne uken ble duoen imidlertid fotografert i en setting som virkelig skriker «sammen igjen»: Bieber tok nemlig med Selena som date i bryllupet til faren sin, Jeremy Bieber (42). ​​

Saken fortsetter under bildet.

NÆRKONTAKT: Selena og Justin så ut til å kose seg sammen på luksusvillaen Silent Waters på Jamaica tidligere denne uken. Foto: Splash News/ NTB scanpix
NÆRKONTAKT: Selena og Justin så ut til å kose seg sammen på luksusvillaen Silent Waters på Jamaica tidligere denne uken. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Og det var ikke akkurat snakk om å svippe bortom en lokal kirke i Los Angeles. Bieber senior og forloveden hans, Chelsey Rebelo, inviterte nemlig til bryllup på den eksotiske øya Jamaica.

Poserte med brudepikene

Ifølge UsWeekly var Selena Gomez en naturlig del av bryllupsfølget, ettersom hun poserte side om side med parets brudepiker mandag denne uken.

Sangstjernen var iført en lyserosa omslagskjole, stylet med naturlig og diskret sminke og myke krøller i håret.

SELFIE: Selena Gomez (ytterst t.v.) poserte med det som skal være flere av brudepikene i ukens bryllup på Jamaica. Foto: Skjermdump Instagram
SELFIE: Selena Gomez (ytterst t.v.) poserte med det som skal være flere av brudepikene i ukens bryllup på Jamaica. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

UsWeekly skriver at «selfien» av Selena Gomez og brudepikene er blitt publisert på flere av den tidligere Disney-stjernens fansider på Instagram. Der finnes det også bilder av Selena som danser, og bilder av henne og Justin tett omslynget.

Selv om verken Justin Bieber eller Selena Gomez selv har delt noen bilder fra det eksotiske bryllupet, har de altså ikke klart å komme unna paparazzifotografene.

Dagen etter vielsen ble paret også fotografert mens de slappet av på luksusresorten Silent Waters Villa i Montego Bay på Jamaica. Duoen så ut til å kose seg i hverandres selskap, mens de også tilbrakte kvalitetstid med familie og venner.

Saken fortsetter under bildene.

GOD STEMNING: Selena og Justin avbildet mens de snakker sammen på terrassen til luksusvillaen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
GOD STEMNING: Selena og Justin avbildet mens de snakker sammen på terrassen til luksusvillaen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
SLAPPET AV: Justin og Selena har tidligere vært kjærester over flere år, og det så ut som om Selena (i hvitt) følte seg hjemme i bryllupsfølget. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SLAPPET AV: Justin og Selena har tidligere vært kjærester over flere år, og det så ut som om Selena (i hvitt) følte seg hjemme i bryllupsfølget. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Daily Mail har også publisert flere bilder der Justin og Selena ser ut til å være langt mer enn gode venner.

​Tok Justins privatfly

Faren til Justin Bieber har på sin side delt et Instagram-bilde fra vielsen, og i bildets høyre hjørne kan man se «Sorry»-sangeren delvis bakfra. Selena er derimot ikke synlig på bildet.

Ifølge Splash News reiste for øvrig «på-og-av»-paret sammen til bryllupet på Jamaica.

Saken fortsetter nedenfor.

Family

Et innlegg delt av Jeremy Bieber (@jeremybieber)

Justin skal ha tatt privatflyet sitt fra Los Angeles til Dallas på søndag, der han hentet Selena. Etterpå skal de ha fløyet sammen til Karibien.

Og etter alt å dømme kan de to, brudeparet og de andre gjestene virkelig nyte noen dager i sus og dus i Silent Waters-villaen.

Ifølge Luxury Retreats kan man leie villaen, som har 20 sengeplasser, seks bad, eget svømmebasseng og tennisbane - samt en stab på 14 personer, for mellom 2320 og 6276 dollar i døgnet. Det tilsvarer mellom 18 000 og 49 000 kroner per natt.

Selena Gomez poserer toppløs i V Magazine. VIdeo licensed from All Over Press / Splash News Vis mer Vis mer

Romantisk middagsdate

Turen til Jamaica kommer dessuten i underkant av én uke etter at Justin og Selena feiret Valentinsdagen sammen.

De to turtelduene ble observert mens de spiste en romantisk middag på det fem-stjerners hotellet Montage Hotel i Beverly Hills. Hotellrestauranten Georgie tilbyr blant annet en smaksmeny med fem retter til omtrent 670 kroner.

Hva paret spiste til Valentinsmiddag er ikke kjent, men de to så i hvert fall ut til å kose seg med hverandre.

Ifølge UsWeekly så duoen forelsket på hverandre under hele middagen, og Selena strøk Justin kjærlig over kinnet. På et tidspunkt lente han seg også frem og ga Selena et kyss på munnen.

Støtter Selena

Som kjent begynte Selena Gomez 2018 med et to-ukers opphold på et behandlingssenter i New York, for å få behandling for depresjon og angst. Dette er psykiske utfordringer hun har valgt å være svært åpen om.

Ifølge UsWeekly er Justin Bieber også en god støtte for henne, og popstjernen skal ha vært med Selena på både pilates- og yogatimer som skal gjøre henne mindre anspent.

Duoen skal også gjøre sitt beste for at kommunikasjonen mellom dem skal være mest mulig åpen og ærlig, noe som skal ha styrket forholdet deres denne gangen:

- De ønsker alltid å være en åpen bok for hverandre og sørge for at ting er ekte og ærlige. Det har bidratt til at de er mindre stresset, og som en følge av det er de på et mye bedre og sunnere sted enn tidligere, sa en kilde til nettstedet nylig.

LES OGSÅ: Avslører detaljer rundt ung romanse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer