FERSKET: Paris Hilton og Christiano Ronaldo kan bli verden nye superpar dersom de holder tempoet oppe... Foto: All Over Press
FERSKET: Paris Hilton og Christiano Ronaldo kan bli verden nye superpar dersom de holder tempoet oppe... Foto: All Over PressVis mer

Her blir de tatt på fersken

Dette bildet avslører alt.

SEHER.NO: Forrige uke ble det kjent at hotellarving og notorisk partyprinsesse Paris Hilton (28) skal ha endt sitt forhold til tidligere "The Hills"-stjerne Doug Reinhardt (24). Men bare 24 timer etterpå skal 28-åringen ha blitt observert med en ny flamme.

Flammen var ingen ringere enn den portugisiske Manchester United-stjernen Cristiano Ronaldo (24). Ronaldo er for tiden på ferie i LA, og det var i forbindelse med en tur på byen at han skal ha møtt Paris.

Nettstedet TMZ har fått tak i et bilde av det som kan bli verdens nye superpar, fra nattklubben - der de tydelig koser seg i en sofa med hverandre. Men det stopper ikke der: Fredag bestemte de seg nemlig for å gta seg en ny fest sammen.

Ifølge engelske The Sun holdt 28 år gamle Paris en liten privat fest for sine nærmeste venner i sitt Beverly Hills-hjem. På gjestelisten sto - hvem ellers - en 24 år gammel, portugisisk fotballspiller ved navn Christiano Ronaldo.

Fotballstjernen skal ha ankommet festen etter midnatt, og var til stede i cirka én time før han forlot selskapet. Det var dog ikke slutt på festlighetene for Manchester United-spilleren, som om kort tid ventes å bli klar for det spanske storlaget Real Madrid.

Ronaldo fortsatt nemlig på sitt eget hotell med et par venner.

- Han underholdt sine venner med historier. Han hadde tydeligvis en historie eller to å fortelle etter de siste 24 timene han hadde opplevd. Gruppen ble mer og mer høyrøstet, de elsket åpenbart å høre om det, forteller et øyenvitne til avisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paris ut mot lesbe-ryktene