Her blir de tatt på fersken

- Jeg var sur i to timer etterpå, sier Robinson-deltakeren.

AVSLØRT: Robinson-deltakerne måtte stå skolerett for Christer Falck etter at de var blitt tatt i å jukse med å bringe inn ulovlige hjelpemidler til stranda. Foto: TV3
AVSLØRT: Robinson-deltakerne måtte stå skolerett for Christer Falck etter at de var blitt tatt i å jukse med å bringe inn ulovlige hjelpemidler til stranda. Foto: TV3 Vis mer
Se video med Robinsondeltakerne nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
  Deltakerne i årets «Robinsonekspedisjon» mangler ikke fantasi når det gjelder forsøkene på å skaffe seg litt ulovlig luksus.

Seher.no har tidligere kunnet avsløre at deltakeren Randi-Anette Ejme blottet brystene for en pose fisk, uten å bli oppdaget av TV-kameraene, mens hun sammen med rom-venninen Tone Valle Olsen snek seg på en barrunde under evakueringen på grunn av denguefeber.

Like bra går det imidlertid ikke for resten av deltakerne i søndagens episode, når de blir tatt med buksene nede av programleder Christer Falck.

Under en ransaking av Robinson-stranda oppdaget nemlig TV-teamet både røyk, tannpasta og andre ulovlige artikler, som ble konfiskert.


- Synes alle her det er greit å jukse? spør han.

Deltakerne må deretter plukke ut de to verste jukserne, som blir straffet.

Robinson-deltaker Tone Valle Olsen (30) sier til Seher.no at reaksjonen ikke var uventet.

- Vi hadde blitt advart mot å smugle, og var forberedt på bli tatt. Men det gikk etter hvert sport i blant annet å få røyk fra de lokale båt-sjåførene som fraktet oss rundt.

- Fordi ekspedisjonen ble flyttet på grunn av dengufeberen, var det nye sjåfører, som ikke skjønte at de ikke hadde lov til å gi oss noe, sier hun til Seher.no.

Tone hevder at røykehjelpen fra de lokale sjåførene fortsatte også etter at leiren var blitt ransaket.

Selv om hun røyker fast, hevder Tone det var noe helt annet hun savnet mest etter Christer Falcks aksjon.

- Jeg er veldig dårlig på å gjemme ting, men hadde klart å skjule en pute fra bussturen gjennom Malaysia for de andre deltakerne.  Jeg elsker å ha en pute å ha hodet på, og var deppa i to timer etter at jeg måtte gi fra meg den, sier hun og ler.

«Robinsonekspedisjonen» ser du på TV3 søndager kl 20.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Ble bortført og truet med voldtekt[obj:media:9145]