Her blir de tatt på fersken

Katy Perry dro på date med Jennifer Anistons eks-kjæreste.

KJØRTE I BILEN MIDT PÅ NATTA: Katy Perry og John prøvde forgjeves å unngå paparazzifotografenes oppmerksomhet, på vei ut av hotellet Chateau Marmont i Los Angeles. Foto: All Over Press
KJØRTE I BILEN MIDT PÅ NATTA: Katy Perry og John prøvde forgjeves å unngå paparazzifotografenes oppmerksomhet, på vei ut av hotellet Chateau Marmont i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter et halv års tid siden bruddet med Russel Brand, er Katy Perry (27) klar for kjærligheten igjen. Nå har hun funnet tonen med enda en langhåret krøllete mann – John Mayer (34).

For få dager gikk ryktene om kjærligheten mellom de to artistene. I natt ble de tatt på fersken, da paparaziene oppdaget dem på vei ut fra hotellet Chateau Marmont, i vestre Hollywood.

Mayer hjelper Katy med å skrive nye sanger til hennes nye album og det skal ha oppstått mer enn søt musikk i studio. De to stjernene skal ha tilbragt lange netter sammen og har festet i Hollywood etter sene arbeidskvelder.
 
- De klarte ikke å holde hendene unna hverandre, sier en annen gjest på utestedet SoHo House til avisen The Sun.

John Mayer er vant med å date berømte kjendiskvinner. Han har tidligere vært sammen med Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Taylor Swift, Minka Kelly og flere.


Se Katy Perry i bikini på badeferie her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun var en plage

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer