Her blir de tatt på fersken - igjen!

Dette bildet beviser langt på vei at superparet ikke bare er venner.

HOLDT HENDER: Sean Penn og Scvarlett Johansson er ikke bare venner. I hvert fall om man skal tro dette bildet. Foto: All Over Press
HOLDT HENDER: Sean Penn og Scvarlett Johansson er ikke bare venner. I hvert fall om man skal tro dette bildet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ryktene har lenge gått om at Scarlett Johansson (26) har innledet en romanse med skuespillerkollega Sean Penn (50). Like lenge har ryktene blitt etterfulgt av nektelser og tilbakevisning av påstandene.

Verre blir det for de to å tilbakevise disse bildene...

«Paret» ble nemlig nylig avbildet idet de forlot en politisk tilstelning i Washington D.C. Da de forlot det Hvite Hus holdt de - som bildene tydelig viser - hverandre i hendene. Penn skal også ha vist omtanke for Johansson, og brettet sin egen jakke rundt skuldrene hennes da hun begynte å fryse, skriver Daily Mail.

Og som nettstedet selv skriver, oppførte de seg som «et normalt kjærestepar, og ikke som et par som bare er venner».

Dette er derimot ikke første gang at Scarlett Johansson og Sean Penn viser seg offentlig på en intim måte. I mars ble de avbildet da de hadde en tydelig romantisk lunsj sammen på en restaurant i Los Angeles.

Senere samme måned ble det også hevdet at de to hadde reist på ferie sammen til Mexico.

Men romanseryktene har altså hele tiden blitt avfeiet som det reneste vås.

- Scarlett og Sean dater ikke – de har vært venner i mange år. Ingenting mer eller mindre, sa Scarletts talsperson til People i februar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nei, hun dater ikke den 24 år eldre stjernen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer