Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

Her blir de sett sammen for første gang etter skandalen

Tristan Thompson og Khloé Kardashian har etter alt å dømme kjempet seg gjennom utroskapsryktene.

SAMMEN IGJEN? Khloé Kardashian ogTristan Thompson ble i går obervert sammen på reataurant i Cleveland. Foto: Mega/NTB Scanpix.
SAMMEN IGJEN? Khloé Kardashian ogTristan Thompson ble i går obervert sammen på reataurant i Cleveland. Foto: Mega/NTB Scanpix. Vis mer

(Se og Hør): Natt til lørdag dukket det plutselig opp bilder av Tristan Thompson (27) og Khloé Kardashian (33) for første gang siden utroskapsskandalen begynte å rulle.

Det har nå gått tre uker siden Thompson ble filmet i het flørt med en annen kvinne, samtidig som Khardashian var i ferd med å føde barnet deres.

Spekulasjoner og påstander om den amerikanske basketballspilleren spredte seg som ild i tørt gress, og flere hevder at Thompson har vært utro mot Khloé Kardashian.

Sett sammen

Uansett, nå ser det endelig ut til at de har funnet tilbake til hverandre igjen. For bare timer etter at People fikk opplyst fra en kilde at Thompson har flyttet tilbake til parets eget hus, dukket de opp sammen i offentligheten for første gang siden ryktene begynte å svirre.

Det var på en restaurant i Cleveland at observasjonen ble gjort.

Magasinet hevder at kilden deres sier at Khloé ser ut til å ha det bra, og at hun elsker sin nye rolle som mor. Vedkommende forteller at hun nå fokuserer på å holde familien sammen.

- Når hun vil at noe skal fungere, så får hun det til å fungere. Kardashian-familiens problem med Tristan, er at de ikke tror at han kan forandre seg, men Khloé bryr seg ikke om det. Hun har vært tålmodig med ham, og tror at han også ønsker å holde familien sammen, sier kilden til People.

True

Fire dager etter at Khloé ble mamma for første gang, kunngjorde 33-åringen datterens navn på Instagram.

I sitt første innlegg på sosiale medier etter fødselen skrev Khloé følgende:

«Vår lille jente, True Thompson, har fullstendig kapret hjertene våre, og vi er overveldet av kjærlighet. Det er en velsignelse å ønske denne engelen velkommen til vår familie. Mamma og pappa elsker deg, True».

- Bare dumme groupies

Ifølge People er Khloé over seg av glede for å få en liten datter, og gleden har helt overskygget det faktum at kjæresten hennes ble tatt på fersken.

Ifølge nettsiden, har en kilde nær Khloé tidligere har uttalt:

- Khloé føler ikke annet enn glede nå. Hun er hodestups forelsket i sin lille jente, hun er fylt med kjærlighet.

Kilden fortsatte å fortelle om hvor glad realitystjernen er over å ha fått en sterk og frisk jente. Så sterk er kjærligheten at hun ikke engang er sint på Tristan.

- Khloé ser ikke på det som utroskap, men mer som en tilfeldig fylle-greie, som ikke betydde noe som helst. Det var kun litt kyssing og det ledet ikke til noe mer. Det var dumme groupies, som prøvde å sette opp en felle for ham, sier kilden.

Forelsket

Khloé og Tristan begynte å date for halvannet år siden, og allerede i april avslørte Kardashian at hun hadde ønsker om å stifte familie med basketballstjerna.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

De siste åra har «Keeping Up with the Kardashians»-stjerna hatt et turbulent kjærlighetsliv.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om utroskapsskandalen