Her blir de rundlurt

- Det gikk en faen i meg. Se den intense finalen i «Jakten på en julestjerne» her!

SEHER.NO: Etter å ha kjempet seg gjennom 23 episoder av Seher.nos reality-julekalender «Jakten på en julestjerne» er de to finalistene Erlend Rønning (28) og Julie Torp Halbakken (22) forberedt på at alt kan skje i den store finalen.

Men de to konkurrentene - som begge to har vært med i TV-serien «71 grader nord» - har ikke regnet med gårdsnissens pek, som til og med tar programleder Jostein Pedersen på sengen...

Etter først å ha utropt Erlend til vinner, oppdager de begge at lappen 28-åringen har funnet, ikke er et reisegavekort på 15 000 kroner, men kun en beskjed om at konkurransen ikke er over.

- Jeg var sikker på at jeg hadde vunnet, men så fikk jeg en lapp hvor det stod «Ho, ho, ho». Da ble alt kaos. Det gikk en faen i meg, sier Erlend til Seher.no.

Hvem som til slutt klarte å stikke av med førstepremien og tittelen «årets julestjerne», kan du se i dagens finale!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no. En ny episode legges ut hver morgen senest klokka 08.00 på Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Du danser som om du var på do