- Her blir de nakne og holder på

Først var det «Gud, så spennende». Etterpå angret den norske TV-stjernen...

HAR SEX I VANNET: - Det pleier alltid å være fullt her inne, og det er alltid noen som havner nakne og holder på i forskjellige hjørner, forteller Monica Hansen i Johanna Grønnebergs video. Foto: Privat
HAR SEX I VANNET: - Det pleier alltid å være fullt her inne, og det er alltid noen som havner nakne og holder på i forskjellige hjørner, forteller Monica Hansen i Johanna Grønnebergs video. Foto: Privat Vis mer
Se video av da Johanna Grønneberg og Monica Hansen besøkte Playboy Mansion nederst i saken!

SEHER.NO: Johanna Grønneberg (30) og Monica Hansen (31), som begge i vår var å se i TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood» bestemte seg nylig for å besøke Hugh Hefner og hans Playboy Mansion i Los Angeles. Det resulterte i en video av de to, som nå er lagt ut på Grønnebergs egen blogg.

- Det var Monica som inviterte meg dit. Jeg synes det er ganske fascinerende med hele Playboy Mansion egentlig - at en haug av jenter gidder å sitte der dag ut og dag inn i bikini og spise gratis fajitas med de rosamalte hundene sine, sier Johanna til Seher.no.

I videoen får man se Playboy Mansion fra innsiden, blant annet en haug av bikinijenter som ligger og slikker sol ved det flotte bassenget. Men det hun opplevde på det luksuriøse stedet, var ikke akkurat noe som passet Johanna Grønneberg perfekt, ifølge henne selv.

- De som bor der må være inne klokka ni hver kveld og se sexy ut til en hver tid. De må se på gamle filmer med Hef hver søndag - med andre ord ikke noe for meg. Men veldig fascinerende at de gidder, forteller den tidligere MTV-programlederen, som filmet seansen fordi lillesøsteren hennes lenge har mast på henne om å lage en videoblogg.

I videoen beveger Johanna og Monica seg også inn i «The Grotto», et sted der mange sies og ha sex når det er fester.

- Nå er vi på vei inn i grotten. Har du vært her før, Monica? Gud, så spennende. Herregud, så moro. Tror du mange har hatt sex her, eller tror du det bare er en myte? sier 30-åringen i videoen, mens Monica, som kjenner stedet bedre, er rask til å svare.

- Jeg tror nok det har skjedd litt av hvert her, ja. Det pleier alltid å være fullt her inne, og det er alltid noen som havner nakne og holder på i forskjellige hjørner, forteller hun.

Til Seher.no sier Johanna at hun angrer på spesielt én ting.

- Når jeg i ettertid tenker over det, så angrer jeg veldig på at jeg faktisk badet i bassenget. Jeg tror det er mye snusk i det vannet der.

Etterpå fikk de to møte Hugh Hefner i hans eget «palass».

- Hef er en veldig hyggelig kar, men det er jo også noe alle må si for å få lov til å bo hos han, ha sex i bassenget hans - og få spise gratis fajitas. Han er jo så og si døv nå og veldig gammel, så man får liksom ikke satt seg ned og slått av en lang prat. Jeg blir helt dårlig av tanken på at noen skulle ha sex med han nå - det er faktisk bare ekkelt å tenke på, sier Johanna Grønneberg til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå trener hun tre timer om dagen!

Se video av da Johanna Grønneberg og Monica Hansen besøkte Playboy Mansion her: