Her blir de lurt trill rundt

- Dette er det dummeste jeg har hørt... Se hvem som ryker i tiende episode av «Jakten på en julestjerne» her!

SEHER.NO: Ni episoder er unnagjort i Seher.nos julekalender «Jakten på en julestjerne». Torsdag var det Torbjørn Stafford Barth og David Sandem som måtte forlate den populære realityserien. Fredag må nok en deltager bite i det sure eplet, og reise hjem fra gården.

Denne gang får dagens to duellanter, «Jakten»-Anneli og «71 grader nord»-Julie, selv velge hva de vil konkurrere i: Bøttespannholding, slegge eller tautrekking. Det deltagerne ikke vet er at programleder Jostein Pedersen - som for dagen har med seg hunden Blackie - har planlagt en helt annen kamp for dem. Nemlig i kunnskap...

Og når Jostein gir uttrykk for at unge, vakre kvinner ikke kan konkurrere i harde fysiske øvelser, tar Julie Torp Halbakken til motmæle.
 
- Det er det dummeste jeg har hørt, sier hun i programmet.

Dette er derimot ikke den eneste overraskelsen Julie og Anneli får i torsdagens episode av «Jakten på en julestjerne», som du ser i videovinduet øverst i saken!

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no.

En ny episode legges ut hver morgen klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De driter i hva de må gjøre