SKJULT KAMERA: "X Factor"-dommer Jan Fredrik Karlsen lurte Ylvis-brødrene trill rundt under Stordalens hotellåpning onsdag. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
SKJULT KAMERA: "X Factor"-dommer Jan Fredrik Karlsen lurte Ylvis-brødrene trill rundt under Stordalens hotellåpning onsdag. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

Her blir de lurt av Karlsen!

Jan Fredrik Karlsen lurte Ylvis-brødrene trill rundt.

SEHER.NO: Onsdag var det duket for åpningen av Petter Stordalens nye hotell i Operapassasjen i Oslo, og i den anledning inviterte han sammen med Christian Ringnes inn til storslagen fest med over 700 gjester.

Til Seher.no avslørte Stordalen før de fleste gjestene kom at kvelden kom til å by på mange overraskelser, og det fikk også konferansierene, Bård og Vegard Ylvisåker oppleve.

Humorduoen hadde nemlig fått i oppgave å avduke en ny skulptur i Operapassasjen, og Christian Ringnes kunne på forhånd presisere at det ikke var hvilket som helst kunstverk det var snakk om.

- Denne skulpturen er laget av så dyre materialer at du ikke ville turt å ha de i klokka di. Denne var så dyr at jeg og Petter måtte spleise på den. Skulpturen kostet oss 15 millioner kroner, det ble 7,5 millioner kroner på hver, forklarte Ringnes, før Ylvis-brødrene fikk æren av å rive av tøystykket som lå over.

Men i det de skulle avduke det de trodde var et luksus-kunstverk, gikk statuetten rett i gulvet i tusen knas foran et sjokkert publikum.

Forfjamset kom Petter Stordalen selv på scenen og forklarte at showet måtte fortsette tross "uhellet", og Ylvis-brødrene ble derfor nødt til å underholde publikum videre - til tross for at de var litt satt ut etter å ha ødelagt den dyre kunsten.

Før spøken gikk for langt, og Ylvis-brørene måtte erstatte noe, kom "X Factor"-dommer Jan Fredrik Karlsen (36) stormende på scenen med kamerateamet sitt, og avslørte at brødrene hadde vært offer for hans nye program "Lurt av Karlsen".

- Jeg må innrømme at vi ble lurt, sa en lettet Bård Ylvisåker etter å ha blitt utsatt for skjult kamera-spøken.

Jan Fredrik Karlsens stunt var imidlertid ikke den eneste overasskelsen Stordalen hadde for kvelden.

"Aqua"-stjernen Lene Nystrøm kom for å underholde publikum, og etter ryktene skulle også Tone Damli Aaberge (21), Mira Craig (27), Lise Karlsnes (29) og Marion Ravn (25) framføre flere coverlåter sammen utpå kvelden.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vi har et veldig godt forhold