Her blir Chers datter en mann

- Mamma snakket ikke med meg på flere måneder, da hun fikk vite om planene mine.

SKIFTET KJØNN: Her skifter Chers sønn Chastity kjønn fra kvinne til mann. Scenene er fra hans nye serie «Becoming Chaz». Foto: All Over Press
SKIFTET KJØNN: Her skifter Chers sønn Chastity kjønn fra kvinne til mann. Scenene er fra hans nye serie «Becoming Chaz». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten Cher (64) skal ha reagert med vantro og fortvilelse da datteren Chastity - som hun fikk med sin avdøde eks-mann Sonny Bono - avslørte at hun ville bytte kjønn.

- Hun snakket ikke med meg på flere måneder. Vi prøvde terapi, men det mislyktes.

- Folk forventer kanskje at hun ikke ville ha noe problem med dette, siden hun er en kul person, men de glemmer at hun også er en mor, sa Chaz Bono (42), som er navnet Chastity tok etter operasjonen, i et intervju med TV-verten Oprah Winfrey onsdag.

Bono benyttet også anledningen til å vise bilder fra dokumentar-serien han har laget om seg selv i forbindelse med byttet fra kvinne til mann.

I et klipp fra serien «Becoming Chaz» sier Cher at hun ikke føler det er naturlig å begynne å kalle Chaz for sin sønn.

- På et eller annet tidspunkt må jeg begynne å kalle henne for ham. Jeg antar at det øyeblikket vil komme, men jeg føler meg ikke komfortabel med det ennå, sier hun ifølge Washington Post.


Chaz hevder han har forståelse for morens kvaler.

- Hun beveger seg i riktig retning. Nylig sendte hun meg en tekstmelding hvor hun kalte meg «Chaz» isteden for mitt gamle kallenavn, sier han til Oprah.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Trodde lady Gaga sa «mink» ikke «meat»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer