Her blir Carina Dahl stanset av politiet

Den norske artisten fikk uventete problemer under musikkvideoinnspilling i Danmark. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld inviterte artist og TV-personlighet Carina Dahl (28) venner og bekjente til utestedet Baroque i Oslo i forbindelse med slipp av hennes nye singel «It Gets Better». Til Se og Hør forteller 28-åringen at det var en dramatisk videoinnspilling i Danmark.

- Vi fikk politi på døra fordi vi hadde kjørt rundt uten skilter. Vi kunne jo ikke ha stygge skilter på under innspillingen. Politiet lurte på om vi hadde stjålet bilene.

Stoppet i tollen

På tur hjem til Norge fortsatte problemene.

<strong>FIKK POLITI PÅ DØRA:</strong> Dansk politi oppsøkte Carina Dahls musikkvideoinnspilling for å sjekke hvorfor hun brukte biler uten skilt. Foto: Rolf-Ørjan Høgset
FIKK POLITI PÅ DØRA: Dansk politi oppsøkte Carina Dahls musikkvideoinnspilling for å sjekke hvorfor hun brukte biler uten skilt. Foto: Rolf-Ørjan Høgset Vis mer

- Vi ble tatt inn i tollen på vei hjem, og ble nesten fratatt bilene der fordi vi hadde prøveskilter, så da måtte jeg sjarmere meg ut av det. Det var bare flaks de ikke sjekket hvor mye alkohol vi hadde i bilen. Neida, tulla, sier Carina til Seoghør.no.

Artikkelen fortsetter under bildet.Like etter at teamet hadde kommet hjem til Norge, forsvant dessuten den ene bilen som ble brukt i videoen.

- Den ene Porche Cayennen som jeg har brukt i det siste og to andre luksusbiler ble stjålet fra Autolab AS i Drammen. Det er helt utrolig, sier sangstjernen.

Fikk bil i gave

Carina sponses av bilforetningen, og fikk seg en gledelig overraskelse på premierefesten. Hun fikk nemlig en splitter ny BMW i3. 

– Jeg har tidligere kjørt rundt i lånte biler, men nå har jeg fått min egen. Jeg er så overraska at jeg blir helt rar. Det er en elektrisk bil som er miljøvennlig og fin å ha i byen.

I tillegg til videovisning av den nye musikkvideoen fikk gjestene se eksklusive «behind the scenes»-klipp fra innspillingen som fant sted for et par uker siden. I videoen får man se flere av de dramatiske hendelsene.

Nå kan du også se den på Seoghør.no:

Hovedpersonen selv fortalte til Seoghør.no under releasefesten at hun er strålende fornøyd med musikkvideoen og låten:

- Jeg er veldig fornøyd. Jeg har fått mye god tilbakemelding, og liker sangen godt. Teksten betyr mye for meg.

Carina har tidligere fortalt til Seoghør.no at låten, som handler om å komme seg over et kjærlighetsbrudd, ikke handler om henne selv. Hun er nemlig lykkelig i forhold med samboer Stian Lund.

- Jeg laget ikke denne sangen etter et brudd, alle som skriver krimbøker har vel ikke vært utsatt for det de skriver om heller. Men generelt sett, så har vi vel alle opplevd et brudd en eller annen gang. Jeg tror låten er blitt noe mange kan kjenne seg igjen i.

Se den offisielle musikkvideoen til «It Gets Better» under:

LES OGSÅ: Carina Dahl snakket om sin nye flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer