Her blir bryllups-hemmeligheten avslørt

Gjestene er i ferd med å ankomme Justin Timberlake og Jessica Biels italienske eventyrbryllup. Se bildene!

PÅ FEST: Justin Timberlake hygger seg med sine venner under det som antas å være hans bryllupsforberedelser i Italia. Foto: All Over Press
PÅ FEST: Justin Timberlake hygger seg med sine venner under det som antas å være hans bryllupsforberedelser i Italia. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood er rammet av bryllupsfeber, etter at nettstedet Radaronline tidligere denne uken skrev at artisten Justin Timberlake (31) og skuespilleren Jessica Biel (30) vil gifte seg i løpet av få dager.

Ifølge nettstedet skal bryllupet stå i Italia, og nå tyder stadig flere ting på at ryktene stemmer.

I løpet av de siste dagene har flere av parets venner, blant dem «Saturday Night Live»-komikeren Andy Samkis, dukket opp i Brindisi-området på den italienske Adriaterhavskysten, hvor det forberedes en stor fest på et av de gamle slottene i nærheten.

Ifølge avisen Daily Mail skal også Timberlakes musiker-venn Timbaland være ventet til bryllupet.

Gjestene som allerede er på plass skal ha blitt tatt med på utflukter i nærområdet, hvor de har blitt underholdt av italienske sangere i tradisjonelle bondekostymer.

Om kveldene har gjestene blitt servert mat og drikke i partytelt, og blant annet fått se gnistrende fyrverkeri.

Og som Seoghør.nos bilder viser, dukket Justin Timberlake selv opp for å hygge seg sammen med sine venner torsdag kveld.

Foreløpig er det ikke kjent når vielsen vil bli holdt, men ifølge New York Post skal Jessicas venninne Lindsay Ratowsky være filmstjernens forlover.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slik viser hun kjærligheten til Justin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer