Her blir Atle Pettersen tatt på senga

Popstjerne-tvillingene satte ut 26-åringen på Spellemann-løperen foran Seoghør.no. Se videoen her!

Publisert

SEOGHØR.NO: Den unge popduoen Marcus & Martinus, var nominert i tre kategorier i årets Spellemannspris, men kunne dessverre ikke ta med seg noen statuett hjem. 

Men da Seoghør.no møtte duoen på den røde løperen, manglet det ikke på energien.

13-åringene fikk nemlig med seg artist og programleder Atle Pettersen (26) og fremførte låta «Elektrisk», på den røde løperen. 

- Nei, jeg får prestasjonsangst!, sa Atle lattermildt.

Da fikk han klar beskjed om å skjerpe seg. 

- Jo, kom igjen da, du kan jo bare knipse, svarte Marcus & Martinus og fikk ham med seg:

«Du er elektrisk, du gir meg støt når jeg tenker på deg eh eh ooo. Du er fantastisk, har jeg sjans hvis jeg smiler mot deg».

Saken fortsetter under bildet.

KULE: Atle Pettersen var sporty, og knipset og sang med Marcus og Martinus da duoen overrasket med å fremføre hitlåta «Elektrisk» på Spellemann-løperen.  Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no
KULE: Atle Pettersen var sporty, og knipset og sang med Marcus og Martinus da duoen overrasket med å fremføre hitlåta «Elektrisk» på Spellemann-løperen. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no Vis mer

Etter fremførelsen la de ikke skjul på at de så veldig opp til Atle. 

- Han er veldig hyggelig og kler seg veldig bra. Som du ser har vi på oss likt merke i dag, sa Marcus til Seoghør.no. 

- Vi snakker ofte sammen på mobilen og «facetimer» når jeg er på ferie, fortalte Pettersen. 

Vasser i kjærlighetsbrev

Tvillingene har vært opptatt med musikk og turné den siste tiden, så det blir lite tid til jenter. Men det skorter absolutt ikke på oppmerksomheten, røpet de to nylig til Se og Hør.

– Vi får 20-40 kjærlighetsbrev i uka, og det er gøy. Vi er single begge to, og har veldig lyst på kjærester. Men vi har så lite tid, dessverre.

Saken fortsetter under bildet.

VIL HA KJÆRESTE: Popstjerne-tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen er utrolig populære, men de to 13-åringene savner kjærester. Foto: Tore Skaar
VIL HA KJÆRESTE: Popstjerne-tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen er utrolig populære, men de to 13-åringene savner kjærester. Foto: Tore Skaar Vis mer

Marcus og Martinus vet imidlertid godt hva slags jenter de faller for.

– Snille og søte jenter, det er det vi liker og trenger. Og så må de forstå at vi er mye borte, så de kan ikke være sjalu, sa tvillingbrødrene til Se og Hør.

LES OGSÅ: «Hunger Games»-stjernen venter barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer