Her blir Arnold Schwarzenegger jaget av vill elefant

«The Terminator»-stjernen fikk en dramatisk opplevelse på safari i Sør-Afrika.

BLE VETTSKREMT: Arnold Schwarzenegger fikk seg litt av en opplevelse da han nesten ble angrepet av en vill elefant i Sør-Afrika.  Foto: NTB scanpix / Instagram
BLE VETTSKREMT: Arnold Schwarzenegger fikk seg litt av en opplevelse da han nesten ble angrepet av en vill elefant i Sør-Afrika. Foto: NTB scanpix / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Arnold Schwarzenegger (68) er for tiden i Sør-Afrika for å delta på den første «Arnold Classic Africa Sports», en fitnesskonkurranse oppkalt etter ham selv. 

Den tidligere guvernøren fikk også oppleve en del av det ville dyrelivet da han fikk bli med på en safaritur tirsdag. 

Men naturopplevelsen ble nok litt villere enn Arnold hadde forventet.

En video muskelbunten har delt på sin Instagram-profil viser hans skremmende møte med en enorm elefant.

I filmen ser man at elefanten nærmer seg bilen han sitter i, før den begynner å løpe mot bilen når de setter opp farten.

- Den kommer til å angripe, roper en bekymret Schwarzenegger i videoen.

Saken fortsetter nedenfor.

Filmstjernen kom seg dog helskinnet ut fra opplevelsen, og forklarte på Instagram at han har mye respekt for de ville dyrene:

- Jeg er helt i ærefrykt over disse vakre, sterke dyrene, selv om noen av oss måtte bytte bukser etter dette møtet. Vi må slutte å drepe dem - ta et bilde, ikke et skudd. Vil du heller være i stand til å oppleve disse skapningene eller en bit av et elfenben? Jeg tenkte meg det, skrev han til videoen.

Arnold delte uken før også et bilde sammen med en vill løve:

Wait! This lion is stealing my protein!

Et bilde publisert av Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Innrømmet utroskap

Muskelbunten har de siste årene gjennomgått noen dramatiske hendelser også på privaten. I 2011 falt livet hans i grus da han innrømmet å ha fått barn med familiens hushjelp, Mildred Baena.

Kona Maria Shiver (59), som han hadde vært gift med i 25 år, flyttet umiddelbart ut av deres felles hjem og søkte om skilsmisse to måneder etter.

I fjor innrømmet skuespilleren at dette var det vondeste han noensinne har opplevd.

- Jeg har hatt personlige tilbakeslag, men dette var uten tvil mitt største feilgrep noensinne. Det var min skyld. Jeg ødela alt og kan ikke rette fingeren noe annet sted. Så ja, jeg er skuffet over det. Det er alltid lett å være smart i ettertid, men det handler om hvordan man kan gjøre det beste ut av situasjonen, fortalte han under et radiointervju, ifølge UsWeekly.com.

ORDNET OPP: Selv om bruddet mellom Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver var dramatisk, har de utrolig nok klart å beholde et nært vennskap i ettertid av skilsmissen.  Foto: AFP
ORDNET OPP: Selv om bruddet mellom Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver var dramatisk, har de utrolig nok klart å beholde et nært vennskap i ettertid av skilsmissen. Foto: AFP Vis mer

LES OGSÅ: På tur med mamma for andre år på rad

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer