Her blir Amazing-Omar rasende

- Det er skikkelig flaut... Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Omar Ishqair har markert seg som en hissigpropp i årets utgave av Amazing Race.

I kveldens episode får man se Omar bli fly forbannet på lillebroren under en diskusjon i bilen.

Se raserianfallet øverst i saken!
 
- Der og da tenkte jeg nok at det ikke at det var så ille, men når jeg ser det på TV blir jeg skikkelig flau. At jeg har oppført meg slik overfor han... Jeg har veldig dårlig samvittighet, og har satt meg ned med han og beklaget, sier Omar til Seoghør.no.
 
Han påpeker at situasjonen i Amazing Race er ekstrem - og at brødrenes konkurranseinstinkt er svært høyt, og presiserer at han ikke har det samme raseriet til vanlig eller mot andre.

- Jeg har jo temperament, men ikke på den samme måten. Det er viktig for meg å få fram at jeg  ikke oppfører meg slik hele tiden, fastslår han, og erkjenner at han har fått en del tilbakemeldinger på raseriet.

- Da noen slang litt dritt til meg på jobben forventet de kanskje at jeg skulle bli forbannet, men da svarte jeg bare at det var flaks for dem at jeg ikke er like hissig der som på TV, ler Omar hjertelig.

Han påpeker at hans raseri heldigvis ikke har ødelagt forholdet til broren.
 
- Men det har vært en vekker for meg å se det på TV, det har det, sier han.

Lillebror Bilal understreker at brødrene har beholdt sitt gode forhold.

- Og vi samarbeidet egentlig mye bedre enn det vi forventnet. Men begge vil være sjefer, og han bruker stemmen, påpeker Bilal.
 
Amazing Race ser du onsdager kl. 20:00 på TV2.

LES OGSÅ: Det blir nok verre etterhvert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer