Her blir actionhelten en myk mann

«The Avengers»-stjernen viste frem sin nyfødte datter. Se bildene!

FARSKJÆRLIGHET: «Thor»-stjernen Chris Hemsworth virker naturlig nok minst like knyttet til sin lille datter som rollefiguren hans er til Hammeren.  Foto: Stella Pictures
FARSKJÆRLIGHET: «Thor»-stjernen Chris Hemsworth virker naturlig nok minst like knyttet til sin lille datter som rollefiguren hans er til Hammeren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av «Thor»-stjernen og datteren nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Skuespiller Chris Hemsworth (28) er kjent for sine hardtslående roller i actionfilmer som «Thor» og «The Avengers». 

Men også i privatlivet ser australieren ut til å foretrekke en beskyttende rolle. Hemsworth, som ble pappa for første gang i mai, ble fotografert ute på tur med datteren India Rose i Madrid denne uken.

Da hadde 28-åringen et godt grep om det lille nurket, som tydeligvis følte seg svært trygg i pappas sterke armer. Den drøyt månedsgamle babyen virket helt rolig i sin prikkete røde drakt, med en beskyttende solhatt på hodet.

Den veltrente kjekkasen og hans spanske skuespillerkone Elsa Pataky (35) har vært gift siden desember 2010.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Velger fire forlovere   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer