Her blir 71-deltageren skutt på

- Jeg så nok ut som en dårlig taktisk elitesoldat, sier Martin Winther.

BLIR SKUTT: Her blir Winther skutt mot av de andre deltagerne. Hvordan det går, ser du i mandagens episode. Foto: TVNorge
BLIR SKUTT: Her blir Winther skutt mot av de andre deltagerne. Hvordan det går, ser du i mandagens episode. Foto: TVNorge Vis mer
Se video med Martin Winther nederst i saken!

SEHER.NO: I mandagens episode av «71 grader nord» skal deltagerne gjennom en skytekonkurranse for å kunne sikre seg frikort.

Én og én skal gjennom en løype der de andre deltagerne sikter med paintball-geværer. Deltageren som blir truffet færrest ganger stikker av med frikortet.

- Jeg synes at en sånn frikortkonkurranse er midt i blinken. Det blir litt action, og man må utfordre seg selv. Sånt er for meg kjempegøy. Selv hadde jeg skutt med paintball-gevær før, men man vet jo aldri hvor flinke de andre er, forteller deltager Martin Winther til Seher.no.

Winther mente selv han hadde gode forutsetninger for å gjøre det godt i konkurransen.

- Jeg så for meg at dette kunne være noe for meg, og følte jeg hadde gode forutsetninger. Planen var at jeg skulle løpe veldig fort, men jeg så nok ut som en dårlig taktisk elitesoldat, sier han lattermildt.

Hvordan det går med Martin og de andre deltagerne ser du i «71 grader nord», som sendes mandag kl. 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det kunne nok oppleves som syting
[obj:media:10372]