- BLE SKUTT I LÅRET: - Jeg ble skutt i låret fordi jeg hang med feil type mennesker, sier elskerinnen til Sandra Bullocks samboer, Michelle McGee. Nå har hun dekket arret med en tatovering. Foto: Stella Pictures
- BLE SKUTT I LÅRET: - Jeg ble skutt i låret fordi jeg hang med feil type mennesker, sier elskerinnen til Sandra Bullocks samboer, Michelle McGee. Nå har hun dekket arret med en tatovering. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her ble hun skutt i beinet

- Jeg hang med feil type mennesker, blant annet gjeng-medlemmer.

SEHER.NO:  Tatoveringsmodellen Michelle McGee har fått kjendispressen i USA til å gløde etter at det torsdag ble kjent at hun har hatt et flere uker langt kjærlighetsforhold til filmstjernen Sandra Bullocks samboer Jesse James (40).

Men det harde skytset fra tabloidavisen er ingenting i forhold til det McGee opplevde for ett år siden, da hun ifølge TMZ.com ble skutt i låret.

- Jeg ble skutt fordi jeg hang sammen med feil type mennesker, blant annet gjengmedlemmer, skal hun for ett år siden ha sagt i et tidligere intervju, ifølge TMZ.

Den kraftig tatoverte brunetten valgte selvfølgelig å dekke til arret etter kulehullet med en ny tatovering - som staver uttrykket «Heaven Sent».

Etter at affæren med Jesse James ble kjent, har Michelle hevdet at hun trodde "Speed"-stjernen og Jesse James var separert.

- Jesse James - som nå har blitt kastet ut på ordentlig av Sandra Bullock (45) -  har foreløpig lagt seg flat i media, til ingen nytte.

- Det er kun én person å skylde på oppi alt dette, og det er meg. Det er på grunn av min dårlige dømmekraft at jeg fortjener alt det fæle som nå kommer min vei. Dette har påført min kone og mine barn ufattelig mye smerte og skam, og jeg er utrolig lei for at jeg har forårsaket dette, sier han til People.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   


LES OGSÅ: - Jeg er så utrolig lei meg