KLINTE TIL: Da Alexander Rybak skulle overrekke Eurovision-pokalen til Lena Meyer-Landrut etter Eurovision-seieren, tok han like så godt å ga henne et skikkelig smellkyss på munnen.  Foto: SCANPIX
KLINTE TIL: Da Alexander Rybak skulle overrekke Eurovision-pokalen til Lena Meyer-Landrut etter Eurovision-seieren, tok han like så godt å ga henne et skikkelig smellkyss på munnen. Foto: SCANPIXVis mer

Her ble hun «lurt» av Rybak

Men MGP-Lena ble ikke sur over seierskysset.

SEHER.NO:  Tyske Lena Meyer-Landrut (19) har blitt superstjerne etter at hun stakk av med seieren i den internasjonale Eurovision-finalen i Oslo i mai.

Onsdag var hun tilbake i Norge, denne gang i forbindelse med en gjesteopptreden på TV 2-programmet «Allsang på grensen». Og til VG kunne 19-åringen fortelle at livet hennes har forandret seg totalt etter Eurovision-deltagelsen.

- Det var ingenting som skjedde i livet mitt før. Bare skole og et normalt liv. Jeg er egentlig en veldig kjedelig og normal jente, ikke noe spesiell, sier hun til avisen.

MGP-stjernen snakket også ut om det mye omtalte «seierskysset» med fjorårsvinner Alexander Rybak (24).

Mens han overrakte Lena pokalen, benyttet nemlig Alexander anledningen til å plante et solid smellkyss på ungjentas lepper, og den intime scenen satte i gang en rekke kjærlighetsrykter om de to.
 
Ifølge Lena var imidlertid ikke kysset en planlagt greie, og 19-åringen innrømmer at hun faktisk ble litt «lurt» av Rybak.

- Det var ikke så spesielt. Han sa: «gi meg et kyss her» og pekte på kinnet sitt, og i det jeg skulle gi ham et kyss 34 så vridde han hodet så det havnet på munnen. Jeg ble ikke sur eller noe, jeg sa bare til ham at han burde ta bort leppestiftmerkene han fikk i ansiktet, sier hun.

Selv om det, både i forkant og etterkant av sangkonkurransen, gikk rykter om at det var noe mer enn vennskap mellom de to, og Rybak selv uttalte at han trodde han var blitt forelsket i 19-åringen, avviser Lena dette.

Ungjenta kan også avsløre at hun har hatt svært lite kontakt med Rybak etter konkurransen, selv om de utvekslet både nummer og mail.

- Nei, vi hadde litt kontakt etterpå, men ikke nå lenger, sier hun.
 
Neste år er det duket for storslagen Eurovision-finale i Tyskland, og årets vinner skal da representere hjemlandet for andre år på rad. Denne gangen med en selvskreven låt. 

- Jeg ville gjerne være med igjen og oppleve showet på hjemmebane. Det blir morsomt å se hvordan tyskerne gjør det. Det hele var jo veldig godt planlagt i Norge, sier hun til Dagbladet.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Ble forlatt av faren som to-åring