Her besvimer «Top Model»-Frida

Falt i bakken under møtet med dommerne.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «Top Model» blir det ekstra dramatisk når jentene møter dommerpanelet. Mens én av jentene får tilbakemelding for sitt bilde blir det for mye for Frida Børli Solaker (20) som besvimer.

Modellene blir sjokkerte tilskuere når Frida faller i bakken og til slutt blir båret ut av rommet.

GIKK I BAKKEN: Frida Børli Solaker besvimer i mandagens episode av "Top Model".  Foto: TV 3
GIKK I BAKKEN: Frida Børli Solaker besvimer i mandagens episode av "Top Model". Foto: TV 3 Vis mer

Etter å ha roet seg ned kommer Frida tilbake til dommerpanelet.

- Vi har en deltakeransvarlig som til enhver tid passer på deltakerne og sørger for at de får mat og drikke under innspillingen, og i tilfelle jentene trengte medisinsk tilsyn hadde vi en avtale med et sykehus i nærheten. Frida ble sent til sjekk hos en lege og fikk stilt en diagnose, og hun fikk medisinsk behandling som heldigvis virket raskt, sier pressesjef i TV3 Line Vee Hanum til Seoghør.no.

Den dramatiske avslutningen kommer etter en svært følelsesladet dag for de unge modellspirene. Det er sterke følelser i sving når jentene i mandagens episode får prøve seg foran den amerikanske toppfotografen og dommer Nigel Barker.

Iført lakk og lær poserer jentene som ekte dominatrixer sammen med leoparder og pumaer.

DRISTIG SHOOT: Frida var iført lakk og lær og kun en teipbit over brystene da hun poserte for Nigel Barker.  Foto: Nigel Barker/TV3
DRISTIG SHOOT: Frida var iført lakk og lær og kun en teipbit over brystene da hun poserte for Nigel Barker. Foto: Nigel Barker/TV3 Vis mer

Se «Top Model» mandag kl. 20.30 på TV3

LES OGSÅ: Fikk beskjed om at hun var for tynn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer