Her bestemmer Jan Thomas treningkastene

Jan Thomas Mørch Husby lot seg engasjere av stjernenes antrekk på Oscar-utdelingen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Kjoleparaden under Academy Awards blir nøye vurdert av stylister, designer og moteinteresserte verden rundt. En av dem er Jan Thomas Mørch Husby (47) som hadde øynene klistret til stjernenes antrekk natt til mandag.

- Det er veldig vanskelig å si hvem som er best kledd. På en så stor kveld har Hollywood-damene kanskje brukt et helt år i forkant på å få tak i det beste kjolene og stjele oppmerksomheten på den røde løperen. Konkurransen er kjempehøy, sier Jan Thomas som selvsagt har belønnet favorittene med generøse terningkast.

LES MER: I tirsdagens Se og Hør kan du lese mer om Øivind «Elg» Elgenes fra «Hver gang vi møtes» Foto: Se og Hør
LES MER: I tirsdagens Se og Hør kan du lese mer om Øivind «Elg» Elgenes fra «Hver gang vi møtes» Foto: Se og Hør Vis mer

Stylisten la særlig merke til vårens trender - kjoler i gjennomsiktig, metallisk og nude på den røde løperen under Oscar-utdelingen. I videoen over kan du se hvem som er Jan Thomas' topp tre og i tirsdagens Se og Hør kan du lese hvem som får ros og hvem som får ris av kjendisstylisten.

Jan Thomas innrømmer også selv at han bruker Seoghør.no til å kaste terning på kjendisene. Her kan du gjøre som Jan Thomas:

[views:embed:node_embed:block:69695]

 

 

 

 

LES OGSÅ: Jan Thomas: -Slik skulle du kledd deg, Julia

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer