Scarlett Johansson og Colin Jost:

Her bekrefter Scarlett kjærlighetsryktene

Hollywoodstjernen Scarlett Johansson viste seg sammen med sin nye flamme for første gang.

FORELSKET: Scarlett Johansson kunne feire at hun var formelt skilt, da hun i helgen dro på byen med sin nye kjæreste Colin Jost. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Scarlett Johansson kunne feire at hun var formelt skilt, da hun i helgen dro på byen med sin nye kjæreste Colin Jost. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Allerede i mai begynte de første ryktene å svirre rundt «The Avengers»-stjernen Scarlett Johansson (32) og «Saturday Night Live»-profilen Colin Jost (35).

Nå har paret bekreftet ryktene, etter at de lørdag dukket opp sammen på «SNL After Party» på kjendisrestauranten TAO i New York, ifølge nettsiden Radar Online.

PÅ FEST: Colin Jost forlot festen i New York sammen med Scarlett Johansson. Foto: NTB Scanpix
PÅ FEST: Colin Jost forlot festen i New York sammen med Scarlett Johansson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret ble avbildet i det de forlot festen i samme bil.

Scarlett var i mange år omsvermet av menn, før hun giftet seg og fikk barn med den franske journalisten Romain Dauraic (34).

Eks-paret, som har datteren Rose Dorothy (3), giftet seg i oktober 2014. I januar i år kom nyheten om at de hadde valgt å gå hver til sitt.

Scarletts flørt med Colin Jost startet etter at hun i mai var med i en episode av «Saturday Night Live», og ble med stjernene på en fest i etterkant.

- Scarlett og Colin klinte i baren. De vekslet mellom å kysse og snakke sammen, fortalte et øyenvitne den gangen til nettstedet Radar Online og fortsatte:

- De sto i baren foran alle og klinte minst to ganger før de minglet med de andre menneskene.

I etterkant av bruddet fra Romain har paret vært involvert i en bitter strid om omsorgen for datteren Rose (3). Romain ønsket å ta med datteren til hjemlandet sitt, noe Scarlett ikke ville høre snakk om.

- Han ønsker å ta med datteren til Frankrike. Scarlett Johansson reiser veldig mye. Dette kommer til å bli en interessant prosess, uttalte Romains advokater til New York Post i mai.

Skilsmissen ble ifølge Daily Mail fullført for en uke siden.

Det endelige utfallet av omsorgssaken er ennå ikke offentlig kjent.

Fra 2008 til 2011 var den talentfulle skuespilleren gift med «Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds (40). Han er i dag gift og har to barn med Blake Lively (30).

Etter bruddet fra Reynolds hadde Scarlett blant annet en het romanse med den 24 år eldre «Milk»-stjerna Sean Penn (57).

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer