STOLT: I YouTube-videoen bekreftet Zoe Saldana at hun er gravid. Foto: YouTube
STOLT: I YouTube-videoen bekreftet Zoe Saldana at hun er gravid. Foto: YouTubeVis mer

Her bekrefter Saldana graviditeten

Hollywood-stjernen er en av mange kjendiser som kaster seg på den våte trenden.

SEOGHØR.NO: Zoe Saldanas (36) mage har vokst betraktelig den siste tiden, men den amerikanske skuespilleren har hittil ikke bekreftet at hun er svanger med sitt første barn.

Ikke før nå.

Guardians of the Galaxy-stjernen har nemlig takket ja til utfordringen om å delta i det såkalte Ice Bucket Challenge-stuntet, som er til inntekt for organisasjonen Amyotrophic lateral sclerosis (ALS), og har lagt ut en video av at hun og ektemannen Marco Perego (35) utfører stuntet sammen.

Stuntet går nemlig ut på at man skal la noen kaste en bøtte med isvann over en selv, men dersom man ikke takker ja til utfordringen må man donere penger til organisasjonen. Man kan jo selvfølgelig donere penger selv om man utfører stuntet.

I videoen forlarer nemlig Saldana at hun lar ektemannen gjennomgå isvann-stuntet, ettersom hun er gravid.

- Jeg kan naturlig nok ikke gjøre det selv, så jeg utfordrer ektemannen min til å gjøre utfordringen for meg, sier hun til kamera, mens hun stryker seg på magen.

Se videoen her!:

Zoe Saldana nominerte blant annet skuespiller-venninnen Salma Hayek til å utføre stuntet, og donere penger til organisasjonen.

Saldana og Perego er ikke de eneste kjendisene som har latt seg rive med av Ice Bucket-trenden. Også superkjendisene David Beckham, Lady Gaga, Jessica Alba, Britney Spears, Oprah Winfrey, Lena Dunham, Cristiano Ronaldo og Mark Zuckerberg har alle gjort det:

Skandalestjernen Charlie Sheen valgte derimot å gjøre det på sin egen måte - og kastet en kjele med 60 000 kroner over seg selv - som han donerte til det veldedige formålet:

LES OGSÅ: Zoe Saldana kastet klærne på trykk

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.