KJÆRESTER: Ashlee Simpson og Evan Ross viste seg sammen offentlig for første gang denne uken i New York. Foto: All Over Press
KJÆRESTER: Ashlee Simpson og Evan Ross viste seg sammen offentlig for første gang denne uken i New York. Foto: All Over PressVis mer

Her bekrefter hun romansen til «norske» Evan

Ashlee Simpson og Evan Ross kom hånd i hånd og stilte opp sammen for fotografene.

SEOGHØR.NO: I slutten av juni ferierte Ashlee Simpson (24) i Cabo i Mexico med en rekke venner - deriblant halvt norske Evan Ross (28).

Et par uker senere ble paret sett i het omfavnelse etter en tur sammen på byen i Hollywood, og da paret også spiste lunsj sammen dagen etter, begynte romanseryktene å svirre.

Tirsdag kveld viste Ashlee og Evan seg sammen offentlig for første gang da de dukket opp på lanseringen av Jessica Simpsons nye høst-kolleksjon i New York.

Duoen bekreftet romansen da de kom hånd i hånd og stilte villig opp sammen for fotografene, skriver Us Weekly.

Paret har kjent hverandre i rundt ti år, og nå avslører også en nær venn av dem at vennskapet har blitt til kjærlighet.

- Det hjelper at de var venner først. De har kjent hverandre lenge og har et sterkt bånd, sier kilden til nettstedet.

I november i fjor ble Ashlee singel igjen etter at forholdet til «Boardwalk Empire»-skuespilleren Vincent Piazza tok slutt. Den blonde skjønnheten har sønnen Bronx (4) fra ekteskapet til Pete Wentz (33).

Halvt norske Evan, som er sønn av Arne Næss jr. som døde i en klatreulykke i Sør-Afrika i 2004, har tidligere fortalt til Se og Hør at faren ofte tok ham med på Norgesferie, og at han har et sterkt bånd til Norge.


 
LES OGSÅ: - Jeg har ikke prøvd å skjule noe