Her bekrefter Hollywood-paret forholdet

Calvin Harris gjorde alt han kunne for å beskytte Taylor Swift fra paparazzifotografene.

FORELSKET: Taylor Swift og DJ Calvin Harris fotografert på vei ut fra Haim-konsert i West Hollywood skjærtorsdag. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Taylor Swift og DJ Calvin Harris fotografert på vei ut fra Haim-konsert i West Hollywood skjærtorsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Hete følelser oppsto mellom artist Taylor Swift (25) og DJ Calvin Harris (31) da de to møttes under Brit Awards i februar - og de to turtelduene er siden blitt observert på flere romantiske dates.

Men det er ikke før nå at kjendisene har bekreftet at det er mer enn bare vennskapsfølelser mellom dem - skjærtorsdag dro nemlig Taylor og Calvin på Haim-konsert i West Hollywood, og da de forlot konserten hånd i hånd var det ingen tvil lenger.

TOK GREP: Calvin Harris og Taylor Swift forlot konsertlokalene hånd i hånd, og bekrefter med dette at kjæresteryktene stemte.
 Foto: All Over Press
TOK GREP: Calvin Harris og Taylor Swift forlot konsertlokalene hånd i hånd, og bekrefter med dette at kjæresteryktene stemte. Foto: All Over Press Vis mer

- Taylor og Calvin liker hverandre enormt godt. Det er fremdeles tidlig, men det er en kjemi der som er umulig å overse. De har tekstet hverandre så og si hver eneste dag, sa en kilde nær paret i midten av mars.

På kjendisdater'n

Den britiske kjekkasen Calvin Harris, som står på scenen i Oslo 28. juni under Oslo Live, gjorde det i fjor sommer slutt med artisten Rita Ora (24).

«Jeg og Rita Ora avsluttet forholdet vårt for en stund siden. Hun er en vakker og talentfull kvinne, og jeg ønsker henne alt godt», skrev han på Twitter i juni.

Taylor Swift på sin side har tidligere datet kjendismennene Jake Gyllenhaal (34), John Mayer (37), Joe Jonas (25) og Harry Styles (21).

LES OGSÅ: Her går det galt for Taylor Swift