Kate Beckinsale og Pete Davidson:

Her bekrefter de romansen

Skuespiller Kate Beckinsale (45) viser åpent sine følelser for den 20 år yngre komikeren.

ROMANSE: Kate Beckinsale og Pete Davidson ankom hånd i hånd til flere arrangementer i helgen, og de to ble også avbildet mens de kysset og koste på tribunen under en ishockey-kamp i New York søndag. Foto: NTB Scanpix
ROMANSE: Kate Beckinsale og Pete Davidson ankom hånd i hånd til flere arrangementer i helgen, og de to ble også avbildet mens de kysset og koste på tribunen under en ishockey-kamp i New York søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en måneds tid siden skjøt det fart i romanseryktene mellom Kate Beckinsale og Ariana Grandes eksforlovede, den 25 år gamle «Saturday Night Live»-profilen Pete Davidson. Den gang satt Beckinsale i salen da Davidson holdt et stand-up-show på populære Largo i Hollywood, og de to forlot deretter stedet hånd i hånd.

Selv om de flere ganger var blitt observert i het flørt, skjulte likevel den populære Hollywood-skuespilleren ansiktet da hun og Pete dro fra Largo sammen.

Nå kan det se ut til at Hollywood-stjernen er blitt varmere i trøya. Natt til søndag smilte nemlig Beckinsale til fotografene da hun forlot et Saturday Night Live-arrangement hånd i hånd med Davidson, ifølge E News!

Kysset på tribunen

SNL-festen, som varte til ut i de små timer natt til søndag, ble arrangert på den meksikanske restauranten Dos Caminos i New York. Duoen forlot arrangementet i 03-tiden, men få timer senere var de ute på vift igjen.

Senere søndag ble duoen nemlig observert under en ishockey-kamp i Madison Square Garden, og der ble det helt tydelig at de to virkelig er begeistret for hverandre.

Bilder viser turtelduene kyssende og flørtende åpenlyst på tribunen, og ifølge TMZs kilder forlot de to også kampen hånd i hånd.

Artikkelen fortsetter under bildene.

PÅ KAMP: Duoen dro nesten rett fra fest med «Saturday Night Live»- gjengen til ishockeykamp. Foto: NTB Scanpix
PÅ KAMP: Duoen dro nesten rett fra fest med «Saturday Night Live»- gjengen til ishockeykamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
ROMANTIKK: Det skal godt gjøres å avkrefte romanseryktene etter dette bildet. Foto: NTB Scanpix
ROMANTIKK: Det skal godt gjøres å avkrefte romanseryktene etter dette bildet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
I GODT HUMØR: Kate Beckinsale og Pete Davidson så ut til å være mer opptatt av hverandre enn av ishockeykampen søndag. Foto: NTB scanpix
I GODT HUMØR: Kate Beckinsale og Pete Davidson så ut til å være mer opptatt av hverandre enn av ishockeykampen søndag. Foto: NTB scanpix Vis mer

En såkalt innsidekilde har dessuten uttalt seg om turtelduene til E! News.

- Kate liker Pete godt og nyter virkelig tiden hun tilbringer sammen med ham. Han er rar og morsom, og tar ikke seg selv for høytidelig. Han er veldig søt og skjønn mot henne, sier kilden blant annet.

Selv om de to nok kan oppfattes som et umake par, hevder kilden at ting foreløpig funker mellom dem.

- Når de er fra hverandre, snakker de masse sammen og går aldri tom for samtaleemner. Han får henne alltid til å le, og det er jo en god følelse å ha, legger kilden til.

KJÆRLIG: Pete Davidson plasserte et ømt kyss på nesen til Kate Beckinsale under kampen. Foto: NTB scanpix
KJÆRLIG: Pete Davidson plasserte et ømt kyss på nesen til Kate Beckinsale under kampen. Foto: NTB scanpix Vis mer
KYSS, KYSS: Komikeren kysset dessuten skuespilleren kjærlig på kinnet. Foto: NTB scanpix
KYSS, KYSS: Komikeren kysset dessuten skuespilleren kjærlig på kinnet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Rask romanse

Pete Davidson er for mange kjent som Ariana Grande (25) sin eksforlovede. Paret rakk å bli kjærester, flytte sammen, skaffe seg matchende tatoveringer og forlove seg - i løpet av en periode på knappe fem måneder. I oktober ble det kjent at paret hadde brutt forlovelsen.

Begge var lenge ordknappe om bruddet, men på ekte komiker-vis valgte Davidson stand-up-scenen da han kommenterte bruddet for første gang.

- Er det noen som har et rom til overs? spøkte han, mens han fortsatte:

- Noen som trenger en romkamerat?

Datet 22-åring

Første gang Beckinsale og Davidson ble sett flørtende sammen, var under Golden Globe Awards i begynnelsen av januar.

På Netflix sin etterfest skal de ha tilbrakt mer eller mindre hele kvelden sammen i dyp samtale. En kilde hevdet også at de var svært kjærlige med hverandre på festen, skriver People.

HÅND I HÅND: Her forlater Kate Beckinsale og Pete Davidson lokalet komikeren akkurat har holdt et stand-up show i begynnelsen av februar. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Her forlater Kate Beckinsale og Pete Davidson lokalet komikeren akkurat har holdt et stand-up show i begynnelsen av februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er ikke første gang Beckinsale, kjent fra filmer som «Pearl Harbour» og «The Aviator», blir linket til en mye yngre mann. Sommeren 2017 dukket det opp bilder av at Kate delte flere hete kyss med den 22 år yngre skuespilleren Matt Rife (23).

Beckinsale har datteren Lily Mo Sheen (19) sammen med sin ekskjæreste Michael Sheen (49). Hun var også gift med regissøren Len Wiseman (45), inntil paret gikk hver til sitt 11 år senere, høsten 2015.

- De er fremdeles venner og tilbringer tid sammen i Los Angeles når Kate er der. Bruddet er ikke dramatisk. Det er ikke Kates stil. De har begge kompliserte timeplaner og har vokst fra hverandre, fortalte en kilde til People den gang.

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter sjokkbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer