Her bekrefter de endelig forholdet

Kate og A-Rod klinte til på Yankee Stadium...

KYSSET: Kate og Alex bekreftet deres forhold med dette kysset under New York Yankees familiedag.  Foto: All Over Press
KYSSET: Kate og Alex bekreftet deres forhold med dette kysset under New York Yankees familiedag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det var i mai at de første ryktene om en mulig romanse mellom filmskjønnhet Kate Hudson (30) og Madonna-"eks" Alex Rodriguez (33) begynte å florere.

Skuespillerinnen og baseballstjernen skal ha blitt introdusert for hverandre av Gwyneth Paltrow allerede i november i fjor. På det tidspunktet skal A-Rod ha vært involvert med popdronning Madonna (50).

I ettertid har både Kate mor, Goldie Hawn, samt flere venner advart skuespillerinnen mot å innlede et forhold til idrettsstjernen, som er kjent for å være litt av en flørt.

- Kate har hatt en rekke kjærester siden skilsmissen fra Chris Robinson, og hun følger alltid det samme mønsteret - hun faller hardt og brutalt, men så kjeder hun seg eller så blir hun dumpet. Goldie frykter at Kate skal bli såret igjen, sa en venn av stjernen den gang.

Disse rådene ser det imidlertid ikke ut til at filmskjønnheten har tatt til seg.

Nylig bekreftet nemlig Kate og Alex forholdet på en svært så offentlig måte...

Under Yankee-spillernes familiedag på Yankee Stadium i New York nylig, festet nemlig en svært ublyg Kate grepet om kjæresten og klinte til.

Paret så svært forelsket ut, der de stod og klemte på hverandre etter det intime kysset, skriver Daily Mail.

Det er imidlertid ikke bare på kjærlighetsfronten at A-Rod har hatt hell i det siste. Også hans sportslige prestasjoner har bedret seg, og amerikanske sportsjournalister har nå omtalte Kate som hans "lykkeamulett".

Siden skilsmissen fra Chris Robinson i 2006, har Kate datet en rekke kjendismenn, deriblant Owen Wilson, Lance Armstrong og Dax Shepard.

I januar ble hun også fotografert sammen med den australske golf-stjernen Adam Scott.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hold deg unna A-Rod