UNNSKYLD: - Jeg hørte han ble tatt for å røyke hasj og at han var veldig lei seg. Folk gjør feil og han skal aldri gjøre det igjen, sa 18-åringen i TV-programmet. Foto: NBC/PLANET PHOTOS
UNNSKYLD: - Jeg hørte han ble tatt for å røyke hasj og at han var veldig lei seg. Folk gjør feil og han skal aldri gjøre det igjen, sa 18-åringen i TV-programmet. Foto: NBC/PLANET PHOTOS Vis mer

Her beklager Bieber hasjrøykingen

- Jeg hørte han ble tatt for å røyke hasj og at han var veldig lei seg, unnskyldte popstjernen.

Publisert
SEOGHØR.NO:   Det har vært en vanskelig start på året for Justin Bieber (18). Natt til 2.januar ble papparazzifotografen Chris Guerra påkjørt og drept mens han prøvde å fotografere sangerens Ferrari. 

Etter at bruddryktene hadde svirret i lang tid skal Bieber og Selena Gomez (20) ha gjort det slutt.

Det siste i en rekke uheldige medieoppslag er bilder av popstjernen der det ser ut som han røyker marijuana. Bildene ble lekket på nettet og skal være tatt under en fest på hans hotellrom i Newport Beach i begynnelsen av januar.

Nå har Bieber beklaget hasjrøykningen på TV. 

Gjennom en sketsj i det amerikanske humorprogrammet «Saturday Night Live» kom tenåringsidolet nylig med en unnskyldning for å ha røyket cannabis. Det gjorde han ved å spille president i fanklubben til Miley Cyrus, og blant annet kalte han seg selv en drittsekk. 

- Jeg hørte han ble tatt for å røyke hasj og at han var veldig lei seg. Folk gjør feil og han skal aldri gjøre det igjen, sa 18-åringen i TV-programmet.

18-åringen har den siste tiden vist tegn på litt opprørsk oppførsel. Han prydet blant annet kroppen med flere tatoveringer. Ifølge kilden mener teamet rundt Justin at hans far Jeremy har mye av skylden for popstjernens oppførsel.

- Han var ikke til stede i livet hans før han ble berømt og han har en forferdelig påvirkning på ham. Justin fikk alle piercingene og tatoveringene på grunn av faren. Teamet hans kan ikke be ham kutte ut kontakten med faren, men de prøver å minske påvirkningen på Justin. 

Her kan du se TMZs festbilder av Justin Bieber. 

LES OGSÅ: - Han var utro mot Selena med Rihanna
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer