Her begynner «Jakten»-frieren å gråte

- Jeg ble bare helt tom, forteller Eirin Lohne.

IKKE KJÆRESTER ENNÅ: - Nei, jeg har ikke blitt forelsket. Det blir liksom ikke det samme når vi har kontakt bare over telefonen, sier Roar Husetufts utvalgte frier, Eirin Lohne, til Seher.no. Foto: TV 2
IKKE KJÆRESTER ENNÅ: - Nei, jeg har ikke blitt forelsket. Det blir liksom ikke det samme når vi har kontakt bare over telefonen, sier Roar Husetufts utvalgte frier, Eirin Lohne, til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» tok høstens fire TV-bønder sine endelige valg. Og for noen ble avgjørelsens time en tårevåt seanse. Spesielt for Roar Husetufts (31) frier, Eirin Lohne (21).

Eirin ble nemlig spurt av Roar om hun hadde lyst til å bli med på tur til Irland. Dermed måtte den andre gjenværende frieren, Sara Mari Gaup (30), dra slukøret hjem fra gården, mens Eirin brøt ut i gledestårer.

- Jeg var veldig nervøs. Og så ble jeg valgt uten å være forberedt i det hele tatt. Jeg ble bare helt tom, alt var rart. Jeg begynte å gråte fordi jeg ikke var forberedt på dette, sier den lykkelige «Jakten»-frieren til Seher.no.

21-åringen hadde ikke ventet at hun skulle ta seg hele veien, og at hun skulle utkonkurrere ti andre friere i kampen om Roars hjerte.

- Ved hvert eneste valg i «Jakten på kjærligheten» har jeg vært forberedt på at jeg skulle reise hjem. Derfor ble dette så merkelig. Men jeg ville selvfølgelig være med Roar til Irland. Jeg ville bli bedre kjent med ham, forteller Eirin.

Til Seher.no har husetuft tidligere avslørt at han har hatt daglig kontakt med en av frierne etter innspillingen av «Jakten på kjærligheten», men at kontaktet foregår «i det skjulte» fordi han har ønsket å holde sitt endelige valg skjult for sin syv år gamle datter.

Nå kommer det altså fram at den frieren er Eirin.

- Ja, jeg håper da det! Vi har hatt mye kontakt, mest på sms - slik at det holdes skjult for datteren hans, bekrefter hun til Seher.no.

- Har dere blitt kjærester?

- Nei, det har vi ikke. Vi har villet vente til alt er over. Førde er et lite sted, og det er vanskelig å reise dit uten at folk skjønner hvem han valgte til slutt.

- Er du forelsket da?

- Nei, jeg har ikke blitt forelsket. Det blir liksom ikke det samme når vi har kontakt bare over telefonen. Men vi er interessert i å prøve og skal bruke tiden godt, sier den blide «Jakten»-frieren, som er full av lovord om sin ti år eldre «flamme».

- Det beste med Roar er at han er ærlig, snill og tar vare på alle rundt seg. I tillegg er han jordnær og lett å prate med, mener hun.

I mandagens «Jakten på kjærligheten» ble det klart at Linda Bjørnes til slutt valgte Kjell-Åge Solli. Bentes utvalgte er Ragnar Alander, mens Svein Bøylestad valgte ikke å reise på tur med sin eneste gjenværende frier, Mariann Sætre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - «Jakten»-valgene blir tatt ut fra utseende