Her balanserer høygravide Tora Berger på line

- Det sitrer i hele kroppen når jeg balanserer høyt over tretoppene, sier den tidligere skiskytterstjernen til Se og Hør. Se video!

SEOGHØR.NO: Høygravide Tora Berger (33) er storform - selv om hun snart skal føde sitt første barn. Den tidligere skiskytterstjernen og Mesternes-Mester deltakeren har termin om kort tid. Likevel jobber hun for fullt samtidig som hun fortsatt trener flere ganger i uken.

Eventyrparken "Rypetoppen" der ektemannen Trond Teveldal (34) er daglig leder, blir ofte besøkt av tøffe Tora. Der balanserer hun gjerne i den stupbratte klatreveggen - på stram line.

Sitrer i kroppen

Ektemannen Trond Teveldal er daglig leder for Rypetoppen Adventurepark utenfor Meråker. Både han og kona Tora er ivrige utøvere i den stupbratte klatreveggen. Foto: Morten Eik/Se og Hør
Ektemannen Trond Teveldal er daglig leder for Rypetoppen Adventurepark utenfor Meråker. Både han og kona Tora er ivrige utøvere i den stupbratte klatreveggen. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

- Jeg elsker dristige stunt og utfordringer. Og klatreveggen som ligger et steinkast unna der vi bor i Meråker, er perfekt for slike ting.

- Det sitrer i hele kroppen når jeg balanserer høyt over tretoppene, smiler jenta som har hele ti OL- og VM-gull på merittlisten sin.

 

Hun er imidlertid svært nøye med at sikkerheten er på topp og tar sine forholdsregler før hun legger i vei

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Tora Berger. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Tora Berger. Foto: Se og Hør Vis mer

Du kan lese mer om Tora Bergers dristige stunt og hennes forberedelser til å bli mamma for første gang - i tirsdagens utgave av Se og Hør.

Magen vokser

- Heldigvis merker jeg ikke så mye til at magen min vokser. Det er litt ubehagelig å bøye seg, og motbakkene i skiløypa er litt tyngre. Ellers er det meste stort sett som før, forteller den tidligere skiskytterdronningen som valgte å legge skiene og geværet på hylla etter fjorårets sesong.

- Selv om jeg er ute og går på ski stort sett hver dag er jeg nok i litt dårligere form enn jeg var på samme tid i fjor vinter. Halvannen times turer er maks nå og det går nok ikke så fort lenger, sier Tora Berger som gleder seg til å bli mamma snart.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter etter «Paradise»-spøk