<strong>NAKEN:</strong> Den cubanskfødte amerikanske skjønnheten ligger naken på en seng av chili for PETA. Foto: Stella Pictures
NAKEN: Den cubanskfødte amerikanske skjønnheten ligger naken på en seng av chili for PETA. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her bader hun naken i chili

Skjønnheten kaster klærne i vegetarkampanje.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder nederst i saken!


SEHER.NO: Den amerikanske modellen, skuespilleren og sangstjernen Vida Guerra (37) er den siste kjendisen som kaster klærne for dyrevernsorganisasjonen PETA.

Det gjør hun ved å bade naken i chili.

Stjernen, som flere ganger har latt seg fotografere naken, stiller opp på bildene som er til den nye PETA-kampanjen «Spice Up Your Life».

- Jeg ønsker at alle mine fans skal gå til PETAs hjemmeside og få mer informasjon om dette. Dette er noe alle som har et hjerte vil bry seg om. Hvis alle forandrer hvordan vi tenker, kan vi forandre verden, forteller Guerra i kampanjen.

Dette er ikke første gang Guerra overrasker med chili. I 2010 stilte hun opp i en bikini laget av chili, da hun delte ut vegetar chilipølser for organisasjonen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Pupper og rumpe mest pop

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer