POSERTE: Jamie Hince og Kate Moss på badeferie på St. Barts i Karibia denne uken. Foto: FameFlynet Sweden
POSERTE: Jamie Hince og Kate Moss på badeferie på St. Barts i Karibia denne uken. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Her bader hun med gifteringen til en halv million

Kate Moss poserte for ektemannen på St. Barts i Karibia.

SEOGHØR.NO: Supermodellen Kate Moss (38) vakte oppsikt da hun i forrige måned poserte naken sammen med Namoi Campbell på forsiden av bladet Interview.

Denne uken koste 38-åringen seg på ferie på den karibiske øya St. Barts sammen med ektemannen Jamie Hinche (44).

Paret giftet seg i en romantisk seremoni i England i fjor sommer, og om en gest til sin vakre kone hadde Hince fått tak i en vintage ring, som partybabe Zelda Fitzgerald (1900-1948) bar i sin glansperiode på 1920-tallet.

Kate Moss er også kjent for å være glad i en god fest, og ser på den avdøde forfatterinnen som et av sine idoler. Dette visste ektemannen, som investerte en halv million i gifteringen til kona.

Selv om ringen betyr mye for supermodellen, hadde hun ingen betenkeligheter med å la den sitte på fingeren hennes da hun la ut på en svømmetur i det krystallklare karibiske vannet.
 
Ekteparet så ut til å nyte noen late timer på stranden, og som seg hør og bør for en verdensberømt supermodell poserte hun velvillig for ektemannen som ville forevige noen strandbilder til familiealbumet.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Hince, som er frontfigur i rockebandet The Kills, benyttet nemlig anledningen til å ta en rekke bilder av sin vakre kone, både på på stranda og i bølgene.

Og Kate så ut til å trives foran ektemannens kamera. Selv da bikinien truet med å gli ned mens hun badet, skal hun ha smilt og fortsatt å nyte stemningen på den romantiske ferien...
 


LES OGSÅ:
Kate Moss kastet klærne sammen med Naomi Campbell

RING: Den store diamantringen fikk hun av ektemannen da de giftet seg, og har tidligere vært eid av forfatterinne og 20-talls-partyjenta Zelda Fitzgerald. Foto: FameFlynet Sweden
BADELYKKE: Kate Moss sjekker at den dyrbare ringen sitter på plass. Foto: FameFlynet Sweden
BLINKSKUDD: Det var ikke langt unna puppeglipp for supermodellen... Foto: FameFlynet Sweden
FOTO: Ektemannen sørget for at det ble foreviget bilder til familiealbumet. Foto: FameFlynet Sweden
POSERTE: Jamie Hince og Kate Moss på badeferie på St. Barts i Karibia denne uken. Foto: FameFlynet Sweden
FERIEKOS: Mens supermodellen smører seg inn med sololje, sjekker rockeren at bildene av kona ble bra. Foto: FameFlynet Sweden
BADENYMFE: Kate Moss koser seg i det tempererte vannet. Foto: FameFlynet Sweden