Her bader «Farmen»-deltageren naken

- Det bryr dem ikke. Jeg har aldri hørt noe negativt fra dem, sier Farmen-deltager Ann-Kristin Barikmo om sønnenes reaksjon.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag måtte Ann-Kristin Barikmo (49) se seg slått i kamp mot Kristina Myrseth Moe (22) da den første tvekampen i årets «Farmen» fant sted. Men den blide Lillehammer-kvinnen lar seg ikke knekke av den grunn - til tross for at hun har opplevd å bli grovt hetset etter deltagelsen i TV 2-programmet.

Ann-Kristin har aldri lagt skjul på at hun er naturist - at hun liker å bade naken. Naturisten i henne kom imidlertid aldri helt fram på TV-skjermen.

Men bare dager etter at hun kom hjem fra innspilling i Valdres, kastet hun seg i vannet like ved sitt hjemsted i Lillehammer...

– Å være naturist har ingenting med sex å gjøre, sier den 49 år gamle «Farmen»-deltageren til Se og Hør.


Ingen av Ann-Kristins tre sønner, Morten, Fredric eller Daniel, er naturister. Men de aksepterer at mamma lever som hun gjør.
 
– Det bryr dem ikke. Jeg har aldri hørt noe negativt fra dem, forteller Barikmo, som likevel innrømmer at hun måtte ta en runde med barna før hun bestemte seg for om hun skulle være med i TV 2-programmet eller ei.


– Jeg snakket mye med sønnene mine før jeg gikk inn i «Farmen». Å gjøre dem flaue på den måten kom ikke på tale. Jeg var veldig bevisst på at jeg ikke skulle være naken på TV, forteller hun til Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er litt skuffet over TV 2  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer