Her avsløres Hollywood-paret

«The Voice»-dommerne Gwen Stefani og Blake Shelton viser sin kjærlighet for første gang.

HETE FØLELSER: Her blir "The Voice"-dommerne Gwen Stefani og Blake Shelton avslørt mens de kysser hverandre utenfor en restaurant i California.  Foto: Scanpix
HETE FØLELSER: Her blir "The Voice"-dommerne Gwen Stefani og Blake Shelton avslørt mens de kysser hverandre utenfor en restaurant i California. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange ble overrasket da det i august ble brått slutt mellom artistparet Gwen Stefani (46) og Gavin Rossdale (50).

Kort tid etter bruddet ble det kjent at Gwen datet «The Voice»-kollega Blake Shelton (39) - som i sommer brøt med kona Miranda Lambert (32).

Nå skal vennskapet ha utviklet seg til forelskelse. Paret har lekt katt og mus med fotografene, men nylig ble de observert kyssende utenfor restauranten Casa Vega i Shelton i California.

GODE KOLLEGER: Sammen med Maroon 5-vokalist Adam Levine og Pharrell, er Blake Shelton og Gwen Stefani dommere i talentprogrammet "The Voice".  Foto: Scanpix
GODE KOLLEGER: Sammen med Maroon 5-vokalist Adam Levine og Pharrell, er Blake Shelton og Gwen Stefani dommere i talentprogrammet "The Voice". Foto: Scanpix Vis mer

Hjalp henne etter bruddet

Gwen har uttalt at Blake har vært en stor støtte for henne etter bruddet.

ROMANTIKK I LUFTEN: Det er ingen tvil om at de to artistene har funnet tonen. Foto: Scanpix
ROMANTIKK I LUFTEN: Det er ingen tvil om at de to artistene har funnet tonen. Foto: Scanpix Vis mer

- Det har vært mange som har hjulpet meg gjennom denne tragedien. Det er definitivt visse mennesker som har styrt meg i riktig retning. Blake hjalp meg gjennom sorgen, sa hun åpenhjertig ifølge People.

En ny sjanse

Gwen var sammen med Gavin i 20 år, gift i 13 år og de har barna Kingston (9), Zuma (7) og Apollo (20 mnd) sammen. I et tidligere intervju med radioshowet «The Tommy Show» fortalte Gwen at hun nå ser lyst på livet.

- Gud, det har skjedd så mange kjipe ting at jeg nesten ikke kan tro det. Men samtidig skjer det også mye bra. Jeg har fått en ny sjanse, og jeg opplever mye glede akkurat nå.

LES OGSÅ: Gwen Stefani åpner seg om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer