Her avsløres de med ny baby på vei

Madonnas eksmann blir far for tredje gang.

OVERRASKET ALLE:  Jacqui Ainsley og Guy Ritchie overrasket kjendispressen da de kom på den røde løperen.  Foto: All Over Press
OVERRASKET ALLE: Jacqui Ainsley og Guy Ritchie overrasket kjendispressen da de kom på den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På den røde løperen til premieren av den siste Batman-filmen «The Dark Knight Rises» i London, viste Jacqui Ainsley (30) fram en ny klump på magen. Hånd i hånd med sin stolte kjæreste, regissøren Guy Ritchie (43), som tidligere var gift med Madonna.

Paret smir mens jernet er varmt. I fjor høst fikk de nemlig sin første sønn, Rafael. De legger ikke skjul på at de ønsker seg en stor familie.

-  Dette er noe vi har planlagt hele tiden. Jeg vil ha flere barn, og Guy har alltid ønsket seg en stor familie, sier Jacqui ifølge Daily Mail.

Guy har allerede sønnen Rocco fra før, som han fikk med Madonna i 2000. I tillegg til adoptivsønnen David.

Stjerneparet er ikke de eneste som skaper graviditetsrykter på den røde løperen til Batman. Anne Hathaway er også muligens gravid, ifølge nære venner, og på premieren av filmen i New York, valgte hun en kjole som skjulte magen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram sin nye kjæreste 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer