LUKSUSVESKE: Tone Damli viste fram sin nye Emilio Pucci-veske under Melodifestivalens etterfest lørdag kveld. Skinnveska i sort skinn og nagler har en verdi på 9700 kroner.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
LUKSUSVESKE: Tone Damli viste fram sin nye Emilio Pucci-veske under Melodifestivalens etterfest lørdag kveld. Skinnveska i sort skinn og nagler har en verdi på 9700 kroner. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Her avslører Tone sin hemmelige luksusgave

Tone Damli følger i kronprinsesse Mette-Marits fotspor.

SEOGHØR.NO: Like før bruddet med Aksel Hennie (37) la Tone Damli Aaberge (24) ut et bilde av en handlepose fra det italienske motehuset Emilio Pucci på Instagram.

– Litt av en gave å komme hjem til! Tusen takk Peter Dundas og Emilio Pucci, skrev «Idol»-dommeren som kommentar.

På tross av nysgjerrige spørsmål fra fasen fortalte ikke popprinsessen hva posen inneholdt.

Ingen brudekjole
Tidligere har Tones stylist Hedda Skoug (30) fortalt til Minmote.no at Tones store drøm var å stå brud i en kjole fra Emilio Pucci.

Men som alle har forstått etter bruddet, var det ingen brudekjole som skjulte seg i posen.

Seoghør.no kan nå avsløre at det mest sannsynlig var en ny veske som var den hemmelige gaven.

Under helgens Melodifestival i Karlstad viste Tone fram sitt nye Emilio Pucci-tilbehør på etterfesten. På tross av at hun og Erik Segerstedt (29) ikke gikk videre med sin låt "Hello Goodbye" var hun i godt humør.

Den sorte skinnveska med gullfargede nagler koster 9700 kroner på amerikanske nettbutikker. Den er for tiden utsolgt i sort, men kan kjøpes i rosa hos Nordstrom.

Gjør som Mette-Marit

Det er ikke bare Tone som er glad i Emilio Pucci. Kronprinsesse Mette-Marit (39) er en god kunde og i tillegg en personlig venn av norske Peter Dundas (42), som er sjefsdesigner for motehuset. Designeren var blant annet gjest da kronprinsparet feiret sin 10-årsbryllupsdag i forfjor.

I Mette-Marits private garderobe finnes både gallakjoler, hverdagsklær, sko og vesker fra luksusmerket.

– Det er gøy å lage antrekk til kronprinsessen, hun har veldig god smak. Jeg liker tingene jeg lager til henne – det er ikke alltid sånn med alle andre kunder, avslørte Dundas da Se og Hør var på motelansering med han og Mette-Marit i fjor vår.

LES OGSÅ: Bryllupsdrømmene som brast