Her avslører snowboard-Silje sin intime hemmelighet

Den norske idrettsutøveren gjør som Adriana Lima og Miranda Kerr.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne uken er det Carsten Skjelbreid (42), Tom Stiansen (44), Vibeke Skofterud (34) og Silje Norendal (21) som inviterer hverandre til middag i TVNorge-programmet «4-stjerners middag».

Tirsdag er det den populære snowboard-jenta Silje som skal vise sine kunster på kjøkkenet.

Men hun kommer også med en intim avsløring, mens hun viser kameraene rundt på soverommet.

- Jeg er veldig glad i Victoria's Secret. Det er første stopp når jeg er i USA, sier hun i programmet.

Undertøysmerket er ett av verdens mest kjente, og bruker modeller som Miranda Kerr, Adriana Lima og Behati Prinsloo på sine stjernespekkete motevisninger.

UKENS GJENG: Silje Norendal, Carsten Skjelbreid, Tom Stiansen og Vibeke Skofterud danner ukens tropp i 4-stjerners middag. Foto: TVNorge
UKENS GJENG: Silje Norendal, Carsten Skjelbreid, Tom Stiansen og Vibeke Skofterud danner ukens tropp i 4-stjerners middag. Foto: TVNorge Vis mer
KJÆRESTE: Silje er sammen med ishockey-spilleren Alexander Bonsaksen. Her er han i aksjon for det norske landslaget. Foto: STELLA PICTURES
KJÆRESTE: Silje er sammen med ishockey-spilleren Alexander Bonsaksen. Her er han i aksjon for det norske landslaget. Foto: STELLA PICTURES Vis merMen det er ikke bare privat snowboard-stjernen liker å ha på seg pent undertøy. Også når hun konkurrerer er det viktig å være bevisst når det kommer til de mest skjulte plaggene.

- Når jeg skal i bakken krøller jeg håret og sminker meg som jeg gjør til vanlig. Jeg er litt sånn at jeg gjør det bra dersom jeg føler meg bra. Og da tenker jeg at det er det samme med undertøy, selv om det ikke er noen som skal se det undertøyet mitt den dagen. Men det er bare en sånn følelse jeg får, sier hun.


Men så kommer hun over et bilde av kjæresten, hockeyspiller Alexander Bonsaksen (27), som hun blir tydelig flau av å snakke om.

- Jeg er veldig stolt av kjæresten min, men alle trenger ikke se det der.

Se klipp fra programmet og bildet som gjør Norendal flau øverst i saken!

«4-stjerners middag» sendes mandag til torsdag klokken 19.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: Babyspørsmålet fikk Sigrid til å måpe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer