Her avslører Marion brudekjolen

Marion Ravn strålte på vei inn til vielsen og sin kommende ektemann, Andreas Ygre Wiig.

SKJØNNET: Marion Ravn så virkelig ut som en eventyrprinsesse da hun ankom Nøtterøy kirke litt før klokken 13 lørdag ettermiddag.  Foto: Se og Hør
SKJØNNET: Marion Ravn så virkelig ut som en eventyrprinsesse da hun ankom Nøtterøy kirke litt før klokken 13 lørdag ettermiddag. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO, OSLO/NØTTERØY: Strålte i hvitt!

Artist Marion Ravn (29) gifter seg i dag i Nøtterøy kirke med Andreas Ygre Wiig (32).

Bruden, som også har bursdag den 25. mai, ankom kirken i en flott kjole fra den norske designeren Cecilie Melli. Kjolen hadde et hvitt silkebånd i livet, lekre draperier og blondeermer - trolig inspirert av Alexander McQeen-brudekjolen til hertuginne Kate fra 2011.

Bruden og brudepikene, som var kledd i gammelrosa og matchende blomsterkranser fra Finn Schjøll, ankom vielsen i en Rolls Royce Phantom fra 1933.

Se og Hørs journalist på stedet, Kjerstin Ofstad, forteller at brudgommen er kledd i det svenske merket Tiger fra topp til tå. Ringene kommer fra E. Kristoffersen. Finn Schjøll har også levert brudebuketten til Marion.

Allerede i fjor fortalte «Hver gang vi møtes»-stjernen at hun hadde planlagt hvordan brudekjolen skulle se ut. Da nevnte hun Grace Kelly som inspirasjon - et ikon som også inspirerte hertuginne Kates brudekjole.

Ofstad forteller videre at den kjente sangeren Rein Alexander skal synge under vielsen, som begynte i 13-tiden lørdag ettermiddag.

Seoghør.no følger bryllupet videre!

LES OGSÅ:  Snakker ut om bryllupsnervene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer