OVERRASKET FRA SCENEN: Madonna fyrte løs mot Donald Trump i Miami. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET FRA SCENEN: Madonna fyrte løs mot Donald Trump i Miami. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Madonnas spisse Trump-kritikk:

Her avslører Madonna hva hun gjorde i senga til Trump

- Lakenene hans var billige.

Publisert

«Like a Virgin»-sanger Madonna (58) har lenge hatt et rykte på seg i Hollywood for å være en såkalt «cougar» - en eldre kvinne som liker yngre menn. Stjerna har datet flere menn gjennom sin mangeårige karriere i rampelyset, gjerne av den yngre sorten.

Det får derimot kanskje ikke vet, er at popstjerna har vært koblet til USAs kommende president, Donald Trump (70).

Ikke på måten hun har vært koblet til mange andre menn, men hun har vært på et helt spesielt oppdrag i Trumps bolig.

Lå i senga

Det var fra scenen i Miami at artisten nylig tok opp den spesielle historien. Samme kveld delte hun også at hun fortsatt elsker eksmannen sin, Sean Penn.

FÅR REFS AV MADONNA: Madonna legger ikke skjul på at hun er en motstander av USAs kommende president, Donald Trump. Foto: NTB Scanpix
FÅR REFS AV MADONNA: Madonna legger ikke skjul på at hun er en motstander av USAs kommende president, Donald Trump. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Likevel var det Donald Trump hun viet mest oppmerksomhet til denne kvelden, ifølge The Hollywood Reporter.

Artisten kunne dele at hun mildt sagt var lite begeistret over hvem som nå skulle ta over etter Obama, og proklamerte at hun var «flau over å være amerikaner».

Til publikums store overraskelse kunne hun også dele at hun har sovet i Trumps seng, for flere år siden. Stjerna var raskt ute med å avdramatisere det som fort kunne høres svært pikant ut.

- Ikke trekk deres egne konklusjoner nå, fordi han var ikke i den senga. Han var ikke i nærheten av den. Han var ikke engang i rommet. Jeg gjorde en photoshoot for Versace i huset hans på Palm Beach, fortalte 58-åringen til publikum.

DRO EKSEN OPP PÅ SCENEN: Under arrangementet i Miami benyttet Madonna også anledningen til å flørte med sin eks-mann Sean Penn på scenen under en veldedighetsauksjon. Foto: Snapchat/BethennyFrankel
DRO EKSEN OPP PÅ SCENEN: Under arrangementet i Miami benyttet Madonna også anledningen til å flørte med sin eks-mann Sean Penn på scenen under en veldedighetsauksjon. Foto: Snapchat/BethennyFrankel Vis mer

Mens hun fortsatt var inne på temaet seng og Donald Trump, ble milliardærens laken og sengetøy plutselig tema for artisten.

- Jeg vil bare nevne at laknene hans ikke var 100 prosent egyptisk bomull. Jepp. Billig, sa hun og fortsatte:

- Tror dere at han kommer til å ha fine laken i Det hvite hus? Jeg er i hvert fall sikker på én ting, og det ar at det ikke blir egyptisk bomull fordi vi vet alle hva han føler om muslimer, fortalte hun.

Ifølge THR lot flere i publikum seg sjokkere av laken-kommentaren, som bare var en liten del av hennes Trump-tirade. 58-åringen sang også Britney Spears «Toxic» mens bilder av den kommende presidenten surret på skjermer i bakgrunnen.

Tilbød oralsex til Clinton-fans

Madonna har aldri lagt skjul på hva hun mener om Trump. Da hun i oktober varmet opp for komiker Amy Schumer (35) i Madison Square Garden i New York, var det intet unntak.

Rett før «Hung up»-sangeren introduserte komikeren ut til scenen, tilbød hun å gi oralsex til alle som skulle stemme på Hillary Clinton (69) under presidentvalget.

BERØMTE FANS: Modellen Karolina Kurkova var blant kjendisene som lot seg begeistre av Madonnas anti-Trump historie og la ut bilder fra showet på sin Snapchat. Foto: NTB Scanpix
BERØMTE FANS: Modellen Karolina Kurkova var blant kjendisene som lot seg begeistre av Madonnas anti-Trump historie og la ut bilder fra showet på sin Snapchat. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En ting til før jeg introduserer dette geniet av en komiker... Dersom du stemmer på Hillary Clinton, kommer jeg til å gi deg oralsex, OK? Og jeg er flink, sa hun fra scenen.

- Jeg er ingen idiot og jeg er ikke en leke. Jeg bruker tid, jeg får mye øyekontakt og jeg svelger, fortalte hun videre.

Det er ikke første gang Madonna erklærer sin støtte til Clinton. Tidligere i høst delte hun et bilde av Donald Trumps sønner, brødrene Donald Jr. og Eric, der de poserte med en leopard de tilsynelatende selv har skutt, ifølge The Guardian.

«Hvor stor feiging (pussy) må man VÆRE om du dreper dette edle dyret for moroskyld? Bare spør Donald Trump Jr. og broren hans Eric», skrev Madonna i en kommentar til bildet.

Videre la hun til: «dette er nok en grunn til å stemme på Hillary».

LES OGSÅ: - Jeg elsker deg fortsatt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer